AcasăSPORTLotul Romaniei pentru meciul cu Irlanda de Nord

Lotul Romaniei pentru meciul cu Irlanda de Nord

sursa foto: frf.ro

Nationala de fotbal a Romaniei este la un pas de a se califica, deja, la Campionatul European din 2016, „tricolorii” avand nevoie de o victorie in deplasarea din Irlanda de Nord pentru a-si asigura biletele pentru turneul final si a aborda cu multa liniste confruntarile din toamna.

sursa foto: frf.ro

Selectionerul Anghel Iordanescu si-a dat seama de miza importanta a confruntarii de la Belfast, din 13 iunie, si vrea sa pregateasca meciul cu Irlanda de Nord in cele mai mici amanunte.

Astfel, pentru a fi sigur ca nu apar probleme de ultim moment, Anghel Iordanescu a decis sa convoace nu mai putin de 28 de fotbalisti pentru partida de la Belfast.

Cei mai multi dintre jucatori vor participa la un stagiu de pregatire inainte de a se intra efectiv in cantonamentul pentru meciul cu Irlanda de Nord.

Cei 28 de fotbalisti sunt:

portari – Silviu Lung, Cristian Balgradean, Ciprian Tatarusanu, Costel Pantilimon;

fundasi – Cristian Sapunaru, Laszlo Sepsi, Paul Papp, Gabriel Tamas, Razvan Rat, Vlad Chiriches, Florin Gardos, Dragos Grigore, Cosmin Moti, Alexandru Matel;

mijlocasi – Mihai Pintilii, Claudiu Bumba, Andrei Prepelita, Adrian Popa, Nicolae Stanciu, Alexandru Chipciu, Alexandru Maxim, Ovidiu Hoban, Gabriel Torje, Eric Bicfalvi, Lucian Sanmartean;

atacanti – Bogdan Stancu, Claudiu Keseru, Florin Andone.

Meciul Irlanda de Nord – Romania se va disputa pe 13 iunie, de la ora 21.45.

author avatar
Cristi Ionita
390 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger