AcasăSPORTLotul national de box feminin, abandonat pe aeroportul din Moscova

Lotul national de box feminin, abandonat pe aeroportul din Moscova

Ca de fiecare data in ultimii ani, lotul national de box feminin este cam singurul din tara noastra care mai tin sus steagul performantei  la cel mai inalt nivel international.

Lotul national condus de Adrian Lacatus si campioana mondiala Mihaela Cijevschi Lacatus, izolat in Capitala Rusiei

Sportivele conduse de antrenorul federal Adrian Lacatus si campioana mondiala Mihaela Cijevschi Lacatus au impresionat si la Campionatele Europene de tineret de la Orenburg, Rusia, unde au castigat o medalie de aur prin Mara Lavinia Ioana, o medalie de argint si alte patru de bronz. Numai ca drumul spre Romania s-a transformat intr-un cosmar pentru delegatia noastra care, desi incarcata de medalii, a fost abandonata cateva ore bune pe aeroportul din Moscova, fara bani si cu o sportiva grav accidentata.

Campioanele Romaniei au fost practic lasate de izbeliste in terminalul E de compania aviatica ucraineana la care aveau bilete spre Romania. Dupa nenumarate apeluri disperate ale conducatorilor delegatiei, in urma demersurilor „National”,  Ministerul Afacerilor Externe  s-a implicat in cele din urma pentru  „repatrierea” campioanelor noastre.

Ultima Ora

In urma sesizarii “NATIONAL”, Ciprian Jurca, consulul Romaniei la Moscova ajunsese deja pe aeroport, asigurand  personal “imbarcarea” in bune conditii la o cursa aeriana directa a intregii delegatii.

Florin Marcu

author avatar
National
1.344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger