AcasăSPORTLotul fotbaliștilor pușcăriași. Superstarurile care s-au transferat la „FC Penitenciarul”

Lotul fotbaliștilor pușcăriași. Superstarurile care s-au transferat la „FC Penitenciarul”

Dani Alves este cel mai recent nume din fotbal ajuns de la televizor direct în fața judecătorilor, cu cătușe la mâini. Fostul internațional brazilian ar putea sta după gratii până la 9 ani, dacă va fi găsit vinovat în procesul în care este acuzat de viol. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, procurorii mai cer de la Alves și daune de 150.000 de euro.

Duncan Ferguson, fost mare internațional scoțian, a fost la rândul său certat cu legea. Ex-starul din Premier League nu este cunoscut doar pentru că a condus-o pe Everton spre FA Cup (1995). Reputația îi vine și din… dosarele penale. De 4 ori a fost acuzat Ferguson de viol, însă a scăpat cu doar 3 luni de închisoare.

Mai departe. Celebrul portar columbian Rene Higuita, renumit pentru „lovitura scorpionului”, prin care a umilit Anglia într-un meci disputat în 1995, a fost arestat, el fiind implicat într-un caz de răpire. Se pare ca Higuita avea legături cu gruparea celebrului Pablo Escobar. Doar se pare?!

Revenind în „perfidul Albion”, Tony Adams, fostul mare căpitan al lui Arsenal, a fost arestat în 1990 după ce a provocat un accident auto. Soldat fără victime, acest incident ar fi trecut neobservat dacă Adams nu depășea de 4 ori limita legala la testul pentru alcool. De altfel, problemele sale cu băutura au ținut capul de afiș al presei britanice ani la rândul.

Și tot pentru conducere sub influența alcoolului a fost arestat timp de 12 săptămâni și George Best, celebrul Best, legenda lui United și cel considerat a fi cel mai mare fotbalist pe care l-a dat Regatul Unit.

Nici Ronaldinho n-a stat departe de belele. Brazilianul a fost arestat în 2020 în Paraguay după ce a încercat să intre în această țară folosindu-se de un pașaport fals. Era însoțit de fratele sau, Roberto.

Acestea sunt doar câteva exemple, însă lista sigur va fi actualizată, în viitor.

author avatar
Mihail Ioan
634 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger