AcasăSPORTLotul de canotaj al României s-a întors în țară, după rezultatele fantastice...

Lotul de canotaj al României s-a întors în țară, după rezultatele fantastice la CE de la Munchen. Imagini de la Otopeni – VIDEO

sursa foto: Facebook/Federatia Romana De Canotaj 

Sportivii români s-au întors, luni, în țară, după performanța istorică obținută la Campionatele Europene (CE) de Canotaj de la Munchen, Germania. Tricolorii au câștigat cinci medalii de aur și trei de bronz.

Sportivii români au fost întâmpinați la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă de către reprezentanți ai Federației Române de Canotaj. Un oficial al FRC a trecut în revistă, în fața presei, rezultatele sportivilor români la CE de la Munchen.

sursa foto: Facebook/Federatia Romana De Canotaj

Bilanțul reușitelor sportivilor români

„Ne-am prezentat la aceste Campionate Europene cu 35 de sportivi înscriși în 11 probe. Din aceste 11 probe, 9 s-au calificat în Finala A, din aceste 9 echipaje 8 au obținut medalii, cu un total de 20 de sportivi medaliați, din cei 35.

Din acești 20 de sportivi medaliați, 12 sunt campioni europeni, dintre care 8 dublu campioni europeni”, a anunțat Sandu Pop, secretar general al Federației Române de Canotaj, la începutul conferinței de presă organizată la Salonul Oficial al aeroportului Internațional Henri Coandă.


author avatar
Andrei Coman
521 afisari

3 COMENTARII

  1. Respect si multumiri pt munca lor doar prin forte proprii ca ministerul e total absent sa nu spunem contrar.Demisia ministtului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger