AcasăSPORTLor le-a dedicat Serena Williams victoria la Wimbledon

Lor le-a dedicat Serena Williams victoria la Wimbledon

Serena Williams a scris istorie la Wimbledon: doua titluri intr-o singura zi si victorii dedicate prietenilor Beyonce si Jazy-Z, care au venit sa o vada jucand la All England Court.

Americanca Serena Williams a cucerit, sambata, al 22-lea turneu de Grand Slam din cariera, egaland performanta nemtoaicei Steffi Graf. In finala de simplu, Serena a trecut la pas de Angelique Kerber, 7-5, 6-3, meci urmarit de oaspeti de seama: Beyonce si Jay-Z au luat loc in loja rezervata Serenei, imediat langa familia numarului 1 mondial.

Cei doi artisti de peste Ocean au calatorit in Europa special pentru a-si incuraja prietena. Relatia Serenei Williams cu Beyonce si Jay-Z este una extraordinara, jucatoarea de tenis fiind protagonista anul acesta in videoclipul piesei „Sorry”, de pe albumul „Lemonade”, promovat printr-un recent turneu in Marea Britanie. Beyonce si Jay-Z s-au afisat la Wimbledon in vestimentatie alba, tinuta in ton cu cerintele organizatorilor pentru jucatorii de tenis.

Cu o avere estimata la 650 de milioane de dolari, Jay-Z este considerat cel mai bogat artist din industria hip-hop. La randul ei, Serena Williams a adunat numai din tenis aproape 80 de milioane de dolari, doar de la Wimbledon strangand 2,34 milioane.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
54 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger