AcasăSPORTLopez, atacantul Sampdoriei, si-a inselat MAXI-SOTIA!

Lopez, atacantul Sampdoriei, si-a inselat MAXI-SOTIA!

Blondina arata beton si dupa ce a nascut trei copii

Atacantul argentinian Maxi Lopez, fostul jucator al echipelor AC Milan si FC Barcelona, este in pragul divortului dupa ce sotia, fotomodelul Wanda Nara, l-a surprins in pat cu amanta weekendul trecut.

Blondina arata beton si dupa ce a nascut trei copii

Aflat actualmente in lotul formatiei Sampdoria Genova, Lopez a profitat de absenta sotiei, plecata in Argentina cu treburi, si si-a invitat amanta in dormitorul conjugal. Atacantul nu a luat in calcul posibilitatea ca sotia sa se intoarca mai devreme din periplul prin tara natala si, conform calciomercato.com, l-a surprins pe fotbalist in offside.

Vremurile bune au apus pentru cuplul Wanda-Maxi

Gestul atacantul pare unul extrem de prostesc daca ne gandim si ca Wanda Nara este considerata, de departe, una dintre cele mai frumoase femei din lume desi, pana la 26 de ani, a nascut deja de trei ori. Wanda Nara nu a stat mult pe ganduri si l-a informat pe Maxi Lopez ca relatia lor s-a incheiat, cei doi urmand sa-si imparta averea si sa-si dispute custodia copiilor in fata unui judecator. Interesant este ca Zaira Nara, sora Wandei, s-a despartit de atacantul uruguian Diego Forlan in iunie anul trecut, dupa o intamplare asemanatoare, doar ca atunci s-a zvonit ca Zaira l-ar fi surprins pe fostul jucator al lui Inter in pat cu un alt barbat.

author avatar
eNational
496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger