AcasăSPORTLobont a invatat tiki-taka!

Lobont a invatat tiki-taka!

Lobont a fost scos in fata de antrenorul sau

AS Roma a reusit o victorie mare in deplasarea din Sicilia, 1-0 cu Palermo, Bogdan Lobont fiind unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren.

Lobont a fost scos in fata de antrenorul sau

Internationalul roman de la AS Roma a fost laudat de antrenorul sau dupa prestatia de pe „Stadio Renzo Barbera”, Bogdan Lobont fiind de neinvins in fata unor marcatori de top, precum Miccoli sau Budan. In afara de prestatia dintre buturi, Luis Enrique – fost antrenor la Barcelona B – a elogiat si jocul de picior al hunedoreanului, unul care se pliaza perfect pe stilul „tiki-taka” gandit de iberic la AS Roma. „Bogdan este primul nostru atacant, dar si primul nostru aparator. Se antreneaza pentru jocul de picior cu tehnicienii nostrii, Franco Tancredi si Guido Nanni. Il felicit pentru ca este un mare profesionist si un mare caracter, gata oricand sa intre in echipa si sa arate ca este un mare jucator”, a spus Luis Erinque despre „Lobby”, cel care i-a luat locul in primul „11” olandezului Maarten Stekelenburg, suspendat.

„In ultimul timp, rolul portarului s-a schimbat in fotbal. Este folosit din ce in ce mai mult la fel ca un jucator de camp”, a declarat Lobont. Internationalul roman va fi titular si etapa viitoare (AS Roma – Genoa), Stekelenburg fiind suspendat inca o etapa dupa cartonasul rosu primit in derby-ul cu Lazio.

author avatar
Sebastian Stan
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger