AcasăSPORTLobont a baut dupa Piturca: Respect pentru Trinidad, are jucatori in Kazahstan...

Lobont a baut dupa Piturca: Respect pentru Trinidad, are jucatori in Kazahstan si Vietnam!

Lobont a jucat doar 12 meciuri in 3 ani de contract cu AS Roma

Incredibil, dar portarul Romei le cere mai tinerilor sai colegi de la echipa nationala sa trateze cu respect reprezentativa statului Trinidad-Tobago, care dispunede de fotbalisti consacrati prin campionatele din Kazahstan si Vietnam!

Bogdan Lobont este cel mai experimentat portar roman al momentului

Nu-i de mirare ca tocmai pe el l-a desemnat capitan al „tricolorilor” Victor Piturca. Aidoma selectionerului, si Bogdan Lobont se uita cu jind la palmaresul adversarilor din aceasta seara (ora 20.45/ Antena1), chiar daca ei cu greu pot fi numiti fotbalisti profesionisti. „Au jucatori in Anglia, la Middlesbrough, mai sunt si prin Kazahstan si Vietnam, deci nu trebuie subapreciati, din contra, trebuie tratati cu respect! E un meci de pregatire, cu siguranta ca nea Piti vrea sa vada la lucru fete noi, printre ele ma numar si eu, ca nu am mai fost de o buna bucata de vreme la echipa nationala. Ne dorim sa lasam o buna impresie suporterilor. Nu ne permitem sa pierdem, avem destule experiente negative in trecut de care nu vrem sa ne aducem aminte”, a punctat Lobont, ieri, intr-o conferinta de presa.

In alta ordine de idei, titularul Romei din finalul sezonului recent incheiat a analizat si sansele „tricolorilor” de calificare la turnel final al Cupei Mondiale din 2014: „Sanse de calificare sunt. Avem avantajul terenului propriu in meciurile cu Turcia si Ungaria. Totul depinde de noi, nu stam la mana nimanui”.

Scump drumul din Caraibe pana-n Bucuresti

Pentru adversarii din aceasta seara, deplasarea la Bucuresti pentru partida cu Romania a fost o adevarata aventura. Selectionerul Hutson Charles a fost refuzat de fundasul Robert Primus, care a preferat sa ramana la echipa de club, Aktobe, din Kazahstan, aici campionatul fiind in plina desfasurare. Incercarea de a-l inlocui pe Primus cu Julius James a fost si ea sortita esecului, deoarece Federatia din Trinidad-Tobago n-a avut bani sa-i plateasca biletul de avion!

Julius James a ramas acasa, neavand bani de drum pana-n Romania

Amintiri cu Nigeria

In noiembrie 2005, meciul amical cu Nigeria s-a transformat intr-un balci total. Africanii au venit la Bucuresti fara selectioner si cu fotbalisti adunati din ligile inferioare europene. La ora partidei, pentru ca nu erau suficienti jucatori, nigerienii au cerut ragaz un ceas, pana cand a fost convocat in regim de urgenta „bancarul” Abiodoun. Pe banca de rezerve, a luat loc un singur fotbalist!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
447 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger