AcasăSPORTLobby pentru Ilie Stan

Lobby pentru Ilie Stan

Ilie Stan este solutia lui Iordanescu pentru revigorarea echipei

Dupa calvarul de la Sibiu, finantatorul Stelei a discutat cu Puiu Iordanescu despre viitorul echipei. „Tata Puiu” crede ca de vina este nu doar tehnicianul Ronny Levy, ci si staff-ul acestuia.

Ilie Stan este solutia lui Iordanescu pentru revigorarea echipei

Fosta echipa din Ghencea, actualmente chiriasa la Constanta, este in degringolada totala. Antrenorul Ronny Levy nu gaseste solutii si acuza conducerea ca nu-i ofera „materie prima” de calitate. Daca in urma esecului din Supercupa, doar Giovanni Becali s-a declarat rezervat in privinta calitatilor tehnicianului israelian, dupa remiza de la Sibiu, contestatarii lui Levy s-au inmultit. Anghel Iodanescu i-a explicat finantatorului Gigi Becali ca problema nu sta musai doar in subtirimea lotului, ci si pe banca tehnica si in birourile conducerii, trimitere la Ronny Levy si MM Stoica.

Steaua n-a aratat ca o pretendenta la titlu in fata unei echipe care, in urma cu o luna, era aproape de desfintare

Gigi a inghitit in sec si s-a abtinut sa faca referiri la angajatii in costume, preferand sa acuze jucatorii, principalul vizat fiind Radut, altfel un fotbalist pe care si Iordanescu l-a criticat, imediat dupa partida. „Din pacate, noi nu cautam antrenori in Romania, ne uitam la altii”, a fost sageata trimisa de „General” catre MM & Levy. De altfel, Iordanescu nu s-a sfiit sa faca lobby pentru fostul sau elev, Ilie Stan, un tehnician cu sange de stelist, care a dus Victoria Branesti din C in A.

Presa israeliana: Levy se pregateste deja sa plece de la Steaua

Jurnalistii israelieni ii plang de mila fostului tehnician de la Beitar. Ziarele sustin ca Levy va fi demis in curand de Gigi Becali. „Ronny e in pericol. Daca nu va califica echipa in grupele Europa League, va fi demis”, a titrat One. Si cei de la Walla sustin acelasi lucru: „Pe Levy il asteapta o noua saptamana grea”.

 

author avatar
Sebastian Stan
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger