AcasăSPORTLiviu Ganea a facut o vizita la ProRapid

Liviu Ganea a facut o vizita la ProRapid

Pus pe lista de transferuri de oficialii clubului Dinamo, atacantul Liviu Ganea a asistat miercuri la unul dintre antrenamentele Rapidului.

Liviu Ganea a refuzat prelungirea contractului cu Dinamo Bucuresti, scadent in vara anului viitor, si a fost retrogradat de oficialii clubului din Stefan cel Mare la echipa a doua, condusa de fostul international Flavius Stoican.

Mai mult, fotbalistul de 23 de ani a fost pus pe lista de transferuri si anuntat ca poate pleca la orice formatie care ofera in schimbul sau un milion de euro. Ruptura dintre Ganea si conducerea dinamovista pare sa fie totala, Nicolae Badea afirmand, miercuri, ca este imposibil ca gruparea din Stefan cel Mare sa accepte pretentiile financiare ale atacantului.

Liviu Ganea a fost zarit, miercuri, asistand la una dintre sedintele de pregatire ale formatiei Rapid Bucuresti. La antrenamentul de la ProRapid, Ganea s-a intretinut cu Razvan Lucescu, actualul antrenor al giulestenilor. Relatia dintre cei doi a devenit una apropiata dupa ce Lucescu junior l-a promovat pe Ganea, la inceputul acestui an, la nationala de seniori a Romaniei.

De serviciile lui Liviu Ganea se intereseaza formatiile Astra Ploiesti si Universitatea Cluj.

author avatar
Cristi Ionita
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger