AcasăRecomandariLituanianul Cesnavicius inchide Sport.ro!

Lituanianul Cesnavicius inchide Sport.ro!

Noua strategie de dezvoltare a trustului Media Pro nu include si sportul pe lista de prioritati. Cel putin acesta este mesajul transmis de Aleksandras Cesnavicius, nou sef al operatiunilor CME in Romania.

Pentru Cesnavicius, Sport.ro nu este noul sport national (medalion)

Inlocuitorul lui Adrian Sarbu la conducerea Media Pro iubeste sportul, dar sa-l vada pe alte posturi, se zvoneste in televiziunea din Pache Protopopescu. Ceea ce la inceput parea doar un anunt „pe surse” a devenit o certitudine pentru angajatii „Sport.ro”: incepand cu 1 iulie, emisia canalului va fi taiata! Masura este una extrem de dura si ea vine dupa ce lituanianul Cesnavicius a concediat, deja, aproape jumatate din echipa care lucra la „Sport.ro”. In urmatoarele 30 de zile vor fi disponibilizati pana la 75% din angajatii televiziunii! Din cate se pare, Aleksandras Cesnavicius dorea inchiderea de pe acum a „Sport.ro”, dar acest lucru nu este posibil deoarece canalul tv, nefiind unul „must-carry”, primeste bani de la societatile de cablu, pentru a fi inclus in grila de programe. De la 1 iulie, toata divizia Sport a grupului Media Pro va numara cinci reporteri!

Sport.ro este a doua televiziune de sport care dispare in 2014, dupa GSP TV, post transformat de proprietari (Intact) in ZU TV.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
920 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger