AcasăSPORTLippi: Intrebati-o pe Villarreal daca fotbalul spaniol este corect

Lippi: Intrebati-o pe Villarreal daca fotbalul spaniol este corect

(foto: wikipedia)

Fostul antrenor al Italiei, Marcello Lippi, este speriat de gandul ca Spania si Croatia ar fi incheiat un pact astfel incat italienii sa fie eliminati de la EURO 2012.

(foto: wikipedia)

Marcello Lippi, fostul selectioner al nationalei Italiei, este speriat de gandul ca Spania si Croatia ar fi incheiat un pact astfel incat sa termine meciul la egalitate 2 – 2, lucru ce ar insemna eliminarea italieinilor de la EURO 2012.

Fostul campion mondial in 2006, a facut referire la echipa Villarreal, echipa despre care crede ca a ajuns in liga secunda in urma unei intelegeri dintre  Rayo Vallencano cu Granada.

„Intrebati-o pe Villarreal daca fotbalul spaniol este corect. Eu stiu doar ca in ultima etapa din Liga BBVA, Villarreal a retrogradat pentru ca doua echipe au ajuns la un rezultat comod si convenabil pentru ambele”, a explicat Lippi, citat de marca.com.

Acesta a adugat si ca este speriat si de gandul ca Italia ar putea pati ca in 2004 cand, in timpul Campionatului European desfasurat in Portugalia, italienii au fost eliminati dupa un egal „suspect”, 2 -2, intre Danemarca si Suedia.

Italia urmeaza sa joace, in aceasta seara, de la ora 21.45, impotriva Irlandei. Italienii sunt obligati sa castige si sa spere ca meciul dintre Spania si Croatia sa se termine cu un alt rezultat, exceptand 2 -2. Meciul va fi televizat de catre TVR 2 si Dolcesport 2.

author avatar
Ionut Zgimbau
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger