AcasăSPORTLionel Messi și colegii săi au făcut show în vestiar, după Argentina...

Lionel Messi și colegii săi au făcut show în vestiar, după Argentina – Mexic 2-0. Imagini senzaționale – VIDEO

argentinaLionel Messi și colegii săi au făcut show în vestiar, după Argentina - Mexic 2-0. Imagini senzaționale - VIDEO

Argentina a reușit să o învingă pe Mexic, scor 2-0, în cea de-a doua etapă a grupelor Campionatului Mondial din Qatar.

Golurile care au adus primele trei puncte ale „pumelor” au fost marcate de către Lionel Messi și Enzo Fernandez.

Messi înscrie în partida cu Mexic şi salvează Argentina

„Ne-a costat mult înfrângerea cu Arabia Saudită. Dar e ceva normal, au fost mulți băieți care au jucat primul lor meci la Cupă Mondială. Nu a ieșit așa cum trebuia, nu e nicio scuză, dar era alt joc dacă se făcea 2-0.

A trebuit să câștigăm și am reușit. Nu putem renunța. Toate meciurile sunt finale. Nu putem ceda. Știam că fanii ne vor susține. Suntem foarte apropiați de multă vreme și am realizat multe lucruri frumoase în acest fel”, a spus Lionel Messi, după triumful cu Mexic.

La finalul partidei, fotbaliștii argentinieni, în frunte cu septuplul „Balon de Aur”, au început o petrecere chiar în vestiarul stadionului din Doha.

Vestiarul Argentinei a „erupt” după victoria cu Mexic

Lionel Messi a început să cânte melodia sa preferată, intitulată „Ole”, chiar și selecționerul Lionel Scaloni s-a descătușat în vestiare, antrenorul de 44 de ani fiind surprins cu își flutura mâinile spre dulapuri.

„M-am născut în Argentina, pământul lui Diego și Lionel, al puștilor din Malvine pe care nu-i voi uita niciodată/ nu vă pot explica, că nu veți înțelege, finala am pierdut de câți ani am plâns/ Dar știu că s-a terminat, pentru că în Maracana finala cu brazucas a fost câștigată din nou de tata./ Băieți, acum suntem din nou entuziasmați, vreau să câștig al treilea, vreau a fi campion mondial. / Și îl putem vedea pe Diego, în rai, cu Don Diego și cu Tota, încurajându-l pe Lionel”, este melodia pe care Lionel Messi și coechipierii săi au cântat-o.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 433 (@433)

În etapa a treia din faza grupelor, Argentina va da peste Polonia, reprezentativă care a trecut cu 2-0 de Arabia Saudită.

author avatar
Andreea Vlad
598 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger