AcasăSPORTLineker: „Romanii au jucat mizerabil”

Lineker: „Romanii au jucat mizerabil”

Lectia de fotbal pe care Manchester City a predat-o la Bucuresti i-a incantat pe englezi, care deja vad o schimbare in jocul si abordarea „cetatenilor”.

Invitat de Gary Lineker in emisiunea pe care o modereaza la „BT Sports”, fostul international Steve McManaman a fost de parere ca City putea castiga la orice scor dorea: „I-au spulberat. Au marcat cinci goluri, dar exista o dezamagire pentru ca ar fi putut marca de 10 ori. Cu toata sinceritatea, scorul putea sa fie cat voia City sa fie. Au fost meciuri mai grele in perioada de pregatire…”.

La un moment dat, Gary Lineker si-a intrebat invitatul daca „Manchester City a fost atat de buna ori Steaua a fost pur si simplu mizerabila”, la care McManaman i-a raspuns „Cred ca esti prea amabil cu Steaua”.

Steaua se destrama

Umilita de Manchester City in turul play-off-ului Ligii Campionilor, Steaua mai primeste o lovitura in plin debut de sezon. Gigi Becali pare hotarat sa profite de ofertele venite pe numele „vedetelor” Nicusor Stanciu si Adi Popa.

In cazul „Motoretei”, se aude ca meciul cu Dinamo, de sambata seara, va fi ultimul disputat in tricoul vicecampioanei. Adi Popa este dorit de Bursaspor, care pune pe masa negocierilor suma de doua milioane de euro, exact pretul de transfer cerut de Gigi Becali. Platit de Steaua cu 7.000 de euro pe luna, Popa ar urma sa incaseze la turci 50.000 de euro, de sapte ori mai mult!

Negocieri intense se poarta doar cu Nicusor Stanciu. Cel mai valoros fotbalist roman din noua generatie este cotat de Becali la 10 milioane de euro si se pare ca exista cluburi dispuse sa plateasca acesti bani. Doua oferte vin din Spania, Celta Vigo si Espanyol monitorizandu-l pe Stanciu inclusiv la partida de marti, cu City. Chiar daca initial au oferit doar opt milioane, catalanii pot plusa pana la suma ceruta de Steaua, insa este de asteptat ca acelasi lucru sa-l faca si gruparea din Vigo.

La licitatia pentru Nicusor Stanciu ar urma sa se inscrie si Anderlecht Bruxelles. Belgienii au avantajul ca tocmai ce l-au cumparat de la Steaua pe Alex Chipciu (cu 3 milioane de euro), astfel ca relatiile dintre cele doua cluburi sunt mai mult decat excelente.

author avatar
National
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger