AcasăSPORTLiliput Liga: Si Sageata Navodari a primit licenta

Liliput Liga: Si Sageata Navodari a primit licenta

Sageata Navodari, fosta Stejaru, o prezenta exotica in Liga 1

Fara Rapid si Universitatea Cluj, dar cu Sageata Navodari si FC Botosani in prima liga. Asa va arata campionatul de fotbal al Romaniei in editia 2013/ 2014.

Sageata Navodari, fosta Stejaru, o prezenta exotica in Liga 1

Cu Steaua avand probleme de natura penala si Dinamo in continua cautare a identitatii demult pierdute, Liga 1 n-are farmec. Parca nimic nu mai atrage la campionatul atent si profesionist condus de Dumitru Dragomir. Universitatea Craiova a fost decapitata de FRF, Poli Timisoara de Marian Iancu, UT Arad s-a logodit cu esaloanele inferioare, FC Arges asisderea, iar vara asta se pregatesc Rapidul si „U” Cluj. Foste campioane, foste mari cluburi cu milioane de fani in tara, vor fi inlocuite pe prima scena de Corona Brasov, FC Botosani, Sageata Navodari si ACS Timisoara, iar Voluntariul primarului Pandele a depus actele de „cununie” cu Viitorul lui Hagi. Ce incrancenare ne asteapta intr-un Ceahlaul – FC Botosani sau Corona Brasov – Sageata Navodari!

Conform anuntului facut weekend-ul trecut de presedintele FRF, Mircea Sandu, editia urmatoare a Ligii 1 va avea 16 …sau 17 competitoare: „Acum avem, dupa retrogradare, 14 cluburi, dintre care doua fara licenta (n.n. – FC Rapid si Universitatea Cluj). Deci, 12. Vor promova patru din Liga 2, asadar sunt 16, iar daca Universitatea Cluj castiga la TAS, vom avea campionat cu 17 echipe, cu 34 de etape si o formatie care sta in fiecare etapa. Daca Universitatea Cluj nu castiga, raman 16 si se joaca 30 de etape”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
682 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger