AcasăSPORTLiga lui Mitica redeschide "Cazul Valiza", dar nu retrogradeaza Steaua!

Liga lui Mitica redeschide „Cazul Valiza”, dar nu retrogradeaza Steaua!

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, a declarat, miercuri, ca membrii comisiilor LPF vor redeschide cazul „Valiza”, in urma sentintei definitive a ICCJ in acest dosar. Ca un profesionist desavarsit, Alexandru s-a antepronuntat, afirmand ca „in niciun caz nu e vorba de excluderea FC Steaua!”.

Dragomir si Becali se cearta de ochii lumii

Dupa cum „National” a dezvaluit, Dumitru Dragomir nu va lua nicio decizie disciplinara impotriva campioanei en-titre. Presedintele LPF nu vrea sa transforme Liga 1 intr-o competitie de circ, in care lupta pentru titlu echipele satelor si comunelor din Romania. Insa, de teama forurilor internationale, „Corleone” a decis, totusi, redeschiderea cazului „Valiza”.

Anuntul l-a facut, ieri, Valentin Alexandru, care a tinut sa precizeze – spre linistea fanilor stelisti – ca doar Becali George va fi aspru pedepsit (sic!), judecata LPF neavand catusi de putin de-a face cu FC Steaua ca entitate sportiva! „Cazul va fi deschis, dar nu a aparut deocamdata o decizie oficiala a instantei. Pana nu exista un document oficial, nu putem face nimic. Ceea ce am vazut in presa e interpretabil, unii au spus ca a fost condamnat pentru coruptie, altii pentru fals si uz de fals, si altii pentru mita. Eu nu ma pronunt, ca nu am dreptul, pentru ca pot influenta comisiile, dar pot sa va spun ca maine – poimaine, cand se va da hotararea cu motivare cu tot, cazul va fi reanalizat. O sa reluam chestiunea, sa vedem daca e vorba de articolul 60 sau de articolul 61 din ROAF-ul din 2007/ 2008. Se va aplica «Biblia» (n.n – regulamentul disciplinar) de la momentul ala, cand s-a comis fapta, pentru ca nu ar fi corect sa o aplici pe cea de anul asta. Nu e vorba de excluderea Stelei in niciun caz! E vorba de pedepsirea celor care au savasit fapta! Repet, atunci nu era vorba de retrogradare, dupa cazul «Valiza» a fost introdusa aceasta chestiune. E vorba doar de depunctare”.

De asteptat pedeapsa pe care i-o va aplica Liga lui Gigi Becali, personaj aflat de aproape doua saptamani in spatele gratiilor, unde ispaseste o condamnare de trei de inchisoare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger