AcasăSPORTLiga lui Mitica promoveaza fotbalul pe datorie

Liga lui Mitica promoveaza fotbalul pe datorie

CFR-istii se bucura pe banii lui Paszkany, in timp ce „studentii” incaseaza de la „sepcile rosii”

Criza a pus capac nu doar cluburilor din subsolul clasamentului, ci si gruparilor de top, obisnuite pana acum cu o siguranta financiara. Situatia este fara precedent.

CFR-istii se bucura pe banii lui Paszkany, in timp ce „studentii” incaseaza de la „sepcile rosii”

Rapidistii anunta, prin vocea antrenorului principal, Marian Rada ca „fotbalistii pot parasi echipa in orice moment isi depun memorii”. La Dinamo, unde salariile sunt deja in urma cu trei luni, se spera intr-o redresare a situatiei abia dupa vanzarea lui Marius Alexe in strainatate, doar ca aceasta tranzactie intarzie.

Nici la FC Vaslui – echipa care la un moment dat era cea mai stabila din punct de vedere financiar – situatia nu este roz, jucatorii fiind neplatiti de la infrangerea cu Fenerbache, existand restante inclusiv la contractele unor fosti fotbalisti si impresarii acestora. In subsolul clasamentului, problemele sunt de-a dreptul critice.”Daca sistemul Ligii 1 se va schimba, si vom avea doar 14 echipe, atunci ar putea disparea formatii precum Universitatea Cluj sau CS Severin, dar sa nu va mire ca vor aparea si altele pe aceasta lista. In aceasta pauza competitionala vom vedea daca vom rezista si noi, cei de la Gloria Bistrita, si sa nu va mire daca echipa asta se va desfiinta”, a declarat tehnicianul ardelenilor, Nicolae Manea. CSMS Iasi si Ceahlaul Piatra Neamt au si ele necazuri cu banii si rezista din ce in ce mai greu. In clipa de fata, insa, doar Universitatea Cluj este in COMA. Dupa derby-ul cu CFR Cluj,  fanii s-au prezentat la vestiare cu o punga in care se afla suma de 6.514 lei, bani stransi din peluza, „de la fiecare, cat a avut si cat si-a permis sa dea”, dupa cum a dezvaluit un suporter al „sepcilor rosii”.

author avatar
Sebastian Stan
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger