AcasăSPORTLiga lui Gino si-a batut joc de microbisti pentru 5.000 de franci...

Liga lui Gino si-a batut joc de microbisti pentru 5.000 de franci elvetieni

Fanii Rapidului nu au putut sa-si sustina echipa intr-un mod corespunzator

Partida din Giulesti, contand pentru etapa a 13-a a Ligii I la fotbal, era programata sa se dispute, initial, luni seara, de la ora 21.00, dar a ajuns sa se joace ieri, de la ora 15.00.

Fanii Rapidului nu au putut sa-si sustina echipa intr-un mod corespunzator

Oficialii Ligii Proesioniste de Fotbal au schimbat de trei ori ora de start a meciului, pentru a nu fi prinsi in offside. Mai intai, la solicitarea Jandarmeriei, partida a fost amanata pentru 24 de ore si ar fi trebuit sa se joace aseara, de la 21.00. Cu intarziere, cei de la LPF si-au dat seama ca meciul s-ar fi suprapus cu partidele din UEFA Champions League, lucru interzis de forul european. Disputa a fost mutata, din nou, la ora 19.00. A fost schimbata si ora de start a celeilalte partide, Pandurii Targu Jiu – Concordia Chiajna, de la 18.30  la 17.00, tocmai pentru a se face loc confruntarii din Giulesti. Cu chiu, cu vai, oficialii LPF si-au dat seama ca nici asa nu este bine, pentru ca Rapid – CSMS Iasi s-ar fi suprapus cu Zenit St. Petersburg – Bayer Leverkusen, programat de la aceeasi ora.

Oamenii lui Gino Iorgulescu isi bat joc de microbisti

In cele din urma s-a convenit ca disputa din Giulesti sa aiba loc de la ora 15.00, intr-un anonimat total. Toata aceasta tevatura pentru ca LPF sa nu scoata din vistierie 5.000 de franci elvetieni, cat ar fi fost amenda UEFA.

author avatar
Cristi Ionita
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger