AcasăSPORTLiga I: Dinamo - U. Cluj 1-1. "Caini" impotenti (VIDEO)

Liga I: Dinamo – U. Cluj 1-1. „Caini” impotenti (VIDEO)

Dinamo Bucuresti pierde doua puncte mari in lupta pentru un loc de Europa League, dupa ce a facut doar 1-1, acasa, cu Universitatea Cluj, sambata seara, in etapa a 26-a a Ligii I.

Dinamovistii au controlat jocul in mare masura, dar s-au jucat cu ocaziile, iar acest lucru i-a costat in cele din urma.

Luchin a deschis balul ocaziilor, in minutul 20, cu o lovitura cu capul ce a ocolit de putin poarta adversa, iar pana la pauza Nica l-a intins serios, de doua ori, pe Bosneag, care s-a opus cu brio la suturile fundasului dinamovist.

Alexe si Danciulescu au trecut si ei pe langa deschiderea scorului, in startul reprizei secunde, iar clujenii au dat lovitura, in minutul 74, cand Tony a fructificat o iesire aiurea la offside a dinamovistilor.

Musat a egalat in minutul 82, cand a sutat prin surprindere dintr-o lovitura libera din lateral dreapta, iar Dinamo – Universitatea Cluj s-a incheiat 1-1.

Pe langa punctele pierdute, „cainii” au ramas si fara trei jucatori de baza inaintea derby-ului de Europa League cu Pandurii Targu Jiu, trupa lui Cornel Talnar urmand sa abordeze duelul cu gorjenii fara Balgradean, Alexe si Cosmin Matei, toti fiind suspendati in urma cartonaselor galbene pe care le-au incasat la confruntarea cu Universitatea Cluj.

La finalul intalnirii, Cornel Talnar, antrenorul lui Dinamo, a refuzat sa dea mana cu Ionel Ganea, tehnicianul Universitatii Cluj, actiune ce a incins spiritele. Ganea l-a atacat dur pe omologul sau precizand ca „asa sunt militienii, nu stiu ce inseamna respect”.

[youtube]CKFwshkNO_g[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
403 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger