AcasăSPORTLIGA CAMPIONILOR: Vicecampioana, chinuiala maxima cu Bayer Leverkusen

LIGA CAMPIONILOR: Vicecampioana, chinuiala maxima cu Bayer Leverkusen

sursa foto: Facebook/Atletico Madrid

Atletico Madrid, vicecampioana Europei en-titre, s-a calificat cu mari emotii in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

sursa foto: Facebook/Atletico Madrid

Trupa lui Diego Simeone, care anul trecut facea ravagii si ajungea pana in finala competitiei, a avut mult de furca impotriva unei echipe solide si artagoase precum Bayer Leverkusen.

Invinsi in tur, cu 0-1, spaniolii au inceput tare returul de pe Vicente Calderon si au anulat avantajul nemtilor gratie unui gol marcat de Mario Suarez in minutul 27.

Atletico a fortat apoi calificarea, dar varful Fernando Torres a prins o zi proasta a irosit cu nonsalanta cateva situatii avantajoase. Nu s-a mai intamplat nimic notabil pe tabela astfel ca, cu 1-1 la general, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare.

Madrilenii au inceput prost loteria penalty-urilor, Raul Garcia sutand peste, dar au recuperat pe parcurs si s-au impus, in cele din urma, cu 3-2. Pentru iberici au marcat Griezmann, Mario Suarez si Fernando Torres, in timp ce pentru nemti au punctat doar Rolfes si Gonzalo Castro. Au ratat penalty-uri Raul Garcia si Koke, respectiv Hakan Calhanoglu, Omer Toprak si Kiessling.

Alaturi de Atletico Madrid, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor s-a calificat si AS Monaco, desi a pierdut, cu 0-2, confruntarea cu Arsenal Londra de pe teren propriu. Golurile londonezilor au fost marcate de Giroud si Ramsey.

In tur, Monaco a castigat cu 3-1, astfel ca golul in plus marcat in deplasare a asigurat calificarea trupei antrenate de Jardim.
Miercuri seara sunt programate ultimele doua meciuri din faza optimilor de finala: FC Barcelona – Manchester City (in tur 2-1) si Borussia Dortmund – Juventus Torino (in tur 1-2).

author avatar
Cristi Ionita
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger