AcasăSPORTLiga Campionilor: Vardar - Steaua 1-2. Trupa lui Reghecampf se pregateste pentru...

Liga Campionilor: Vardar – Steaua 1-2. Trupa lui Reghecampf se pregateste pentru dubla cu Dinamo Tbilisi (VIDEO)

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, s-a calificat fara  mari emotii in turul III preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce s-a impus, marti seara, cu 2-1, in returul cu Vardar Skopje, din deplasare.

La adapostul victoriei cu 3-0, din tur, Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, si-a permis luxul de a menaja cativa titulari precum Cristi Tanase, Chiriches si Nikolic.

Dupa un inceput echilibrat de meci, Steaua a trecut la carma disputei si a deschis scorul in minutul 24, cand Piovaccari a transformat in gol o centrare venita de la Stanciu.

Acelasi Piovaccari a fost aproape de 2-0 cu o foarfeca superba, scoasa in extremis de portarul advers, iar Stanciu putea inscrie si el daca scarita trimita in minutul 36 nu nimerea transversala.

Contrar cursului jocului, Vardar a egalat inainte de pauza, golgeterul Kostovski punctand cu o superba lovitura cu capul.

Vardar a iesit mai mult la joc in repriza a doua si a inceput sa puna probleme, dar plusul de experienta si-a spus in cele din urma cuvantul in favoarea Stelei.

Bourceanu a facut 2-1 in minutul 72, cand a punctat cu un sut plasat, iar Stanciu a trecut din nou pe langa gol in minutul 82, cand a sutat din nou in bara.

Steaua se califica in turul III preliminar al Ligii Campionilor gratie unei duble victorii, 3-0 si 2-1 cu Vardar Skopje, si se pregateste de o dubla mult mai dificila cu gruzinii de la Dinamo Tbilisi (9-2 la general cu feroezii de la Streymur).

sursa foto: steauafc.com

[youtube]L3JQYAaPpn0[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger