AcasăSPORTLiga Campionilor: Steaua - Vardar 3-0. Campioana Romaniei este ca si calificata...

Liga Campionilor: Steaua – Vardar 3-0. Campioana Romaniei este ca si calificata in turul III preliminar (VIDEO)

Primul meci european jucat de Steaua Bucuresti, campioana Romaniei, in sezonul 2013-2014 s-a dovedit a fi doar un antrenament cu public, trupa lui Laurentiu Reghecampf impunandu-se marti seara, cu 3-0, impotriva lui Vardar Skopje.

Steaua a facut o prima repriza aproape perfecta cu Vardar si avea 3-0 inca de la pauza, dupa o prima repriza in care Nikolic si compania au mai ratat cel putin trei ocazii uriase.

Cristi Tanase a deschis scorul inca din minutul 12, dupa o actiune personala de toata frumusetea a lui Adrian Popa si in care mijlocasul venit de la Concordia Chiajna a nimerit si bara cu un sut din apropiere.

Ocaziile ratate de Bourceanu, Cristi Tanase si Adi Popa au prefatat golul de 2-0 inscris de Pintilii, cu o superba lovitura cu capul, dupa un corner executat de capitanul Bourceanu.

3-0 s-a facut chiar inainte de pauza, Adi Popa punctand cu largul concurs al lui Pavlovic.

In repriza a doua, Steaua a luat piciorul de pe acceleratie dar, chiar si asa, elevii lui Laurentiu Reghecampf au mai ratat cateva ocazii uriase prin Piovaccari, Gabi Iancu sau Adi Popa.

Steaua – Vardar Skopje s-a incheiat 3-0, iar returul din Macedonia, de saptamana viitoare, se anunta o fi formalitate pentru campioana Romaniei.

[youtube]Xf_ZOnsgrU0[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
430 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger