AcasăSPORTLiga Campionilor: Ridiculizata la Istanbul, Real se califica in semifinale, pe piciorul...

Liga Campionilor: Ridiculizata la Istanbul, Real se califica in semifinale, pe piciorul lui Cristiano Ronaldo (VIDEO)

Galatasaray Istanbul a fost la un pas sa dea lovitura in Liga Campionilor, dar pana la urma turcii sunt nevoiti sa se multumeasca doar cu o victorie de palmares obtinuta marti seara, 3-2 cu Real Madrid.

Cu un 3-0 la activ, dupa prima mansa, jucatorii de la Real Madrid si-au tratat de sus adversarii in returul de la Istanbul, iar acest lucru era sa-i coste scump.

„Galacticii” au deschis scorul, in minutul 7, prin eternul Cristiano Ronaldo si au controlat jocul in prima repriza.

Dupa pauza, turcii au facut o repriza magistrala, insa au punctat doar de trei ori, insuficient pentru a intoarce soarta calificarii.

Eboue si Sneijder si-au trecut numele pe lista marcatorilor, inainte ca Drogba sa reuseasca poate cel mai frumos gol al anului de pana acum, o executie cu calcaiul de mare atacant ce l-a ingenunchiat, la propriu, pe goalkeeperul lui Real.

Pentru a linisti definitiv spiritele, Cristiano Ronaldo a facut dubla, in prelungiri, intr-un moment extrem de dificil in care Realul juca in 10, dupa eliminarea lui Arbeloa.

Galatasaray – Real s-a terminat 3-2 si madrilenii merg in semifinalele Ligii Campionilor, dar vor avea nevoie de un joc mult imbunatatit pentru a emite pretentii la castigarea trofeului.

author avatar
Cristi Ionita
586 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger