AcasăSPORTLiga Campionilor: Meciul Vardar - Steaua este LIVE aici

Liga Campionilor: Meciul Vardar – Steaua este LIVE aici

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, sustine marti seara, de la ora 21.45, meciul cu Vardar Skopje, din deplasarea, din mansa a doua a turului II preliminar al Ligii Campionilor. In tur, formatia noastra s-a impus, cu 3-0.

Min. 94 – Este final de meci la Skopje. Steaua se impune, cu 2-1, si se califica in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor cu o dubla victorie, scor general 5-1 impotriva lui Vardar Skopje. Pentru baietii lui Reghecampf urmeaza o dubla mai complicata cu gruzinii de la Dinamo Tbilisi.

Min. 89 – La gazde intra Simjanovski in locul lui Gimenez.

Min. 82 – Stanciu scapa pe stanga, isi intoarce un adversar si suteaza puternic, dar mingea loveste bara.

Min. 80 – A intrat Manevski in locul lui Petrovic.

Min. 77 – Intra Radut in locul lui Pintilii.

Min. 72 Vardar – Steaua 1-2. Steaua scapa pe contraatac, Adi Popa insista excelent pentru un balon in banda stanga, intercepteaza, trimite spre centrul careului si Bourceanu inscrie cu un sut plasat care l-a lasat fara replica pe Pavlovic.

Min. 68 – Intra Georgiev in locul lui Stojkov.

Min. 66 – Se joaca intr-un ritm alert, cu numeroase ocazii de ambele porti. Kostovski si Petrov i-au dat mari emotii lui Tatarusanu, gratie unor spectaculoase lovituri cu capul, in timp ce Adi Popa si Stanciu l-au intins serios pe Pavlovic cu suturi de la distanta.

Min. 54 – Reghecampf face a doua schimbare: Gabi Iancu in locul lui Pirvulescu.

Min. 50 – Latovlevici suteaza excelent, din lovitura libera de la 25 de metri, si portarul macedonenilor scoate cu greu de sub transversala.

Min. 46 – La Steaua a intrat Nikolic in locul lui Piovaccari.

22.46 – Vardar a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Skopje. Vardar si Steaua sunt la egalitate, 1-1, dupa o prima repriza echilibrata si in care macedonenii au pus mai multe probleme decat in intreg meciul tur.

Min. 45 Vardar – Steaua 1-1. Petrov patrunde frumos pe dreapta, centreaza inalt, Kostovski castiga mult prea usor duelul aerian cu Szukala si inscrie cu o superba lovitura cu capul.

Min. 44 – Szukala vede cartonasul galben pentru un fault.

Min. 36 – Dubla ocazie ratata de Stanciu! Mijlocasul Stelei ia o actiune pe cont propriu, trece de un adversar, culca portarul advers din fenta, incearca o scarita, mingea loveste transversala, revina la Stanciu, care reia cu capul si goalkeeperul macedonenilor scoate incredibil, de pe linia portii.

Min. 29 – Bourceanu arunca o minge in careul adversa, fundasii macedoneni viseaza si Piovaccari, singur-singurel, reia printr-o foarfeca spectaculoasa, Pavlovic respingand cu mari emotii.

Min. 24 Vardar – Steaua 0-1. Soarta calificarii este rezolvata! Stanciu patrunde frumos pe dreapta, centreaza la 12 metri si Piovaccari, dintr-o pozitie nefireasca, reuseste sa impinga balonul in plasa. Este primul gol oficial reusit de italian in tricoul Stelei.

Min. 16 – Piovaccari vede si el cartonasul galben pentru un fault. Asistam la un meci mult mai echilibrat decat in tur.

Min. 9 – Pintilii vede primul cartonas galben al partidei.

21.45 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Vremea este buna pentru fotbal in Macedonia, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt circa 3.000 de spectatori.

Vardar, antrenata de Blagoja Milevski, incepe cu Pavlovic – Reljic, Tanevski, Bojovic, Cikarski – Petrovic, Temelkov – Gimenez, Petrov, Stojkov – Kostovski. Rezerve sunt Zahov, Simjanovski, Manevski, Lazarevski, Georgiev, Dimitrovski, Acevski.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici – Bourceanu, Prepelita – Adi Popa, Stanciu, Pirvulescu – Piovaccari. Rezerve sunt Nita, Filip, Iancu, Nikolic, Prepelita, Radut, Rapa.

sursa foto: steauafc.com

author avatar
Cristi Ionita
320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger