AcasăSPORTLiga Campionilor: Barcelona - PSG 1-1. Catalanii se califica dupa un meci...

Liga Campionilor: Barcelona – PSG 1-1. Catalanii se califica dupa un meci trait periculos (VIDEO)

FC Barcelona este a doua echipa spaniola, dupa Real Madrid, care s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor, catalanii incheind la egalitate, 1-1, meciul cu Paris Saint Germain de pe teren propriu, de miercuri seara.

Fara Lionel Messi in formula de start, Barcelona s-a chinuit in ofensiva, tripleta Villa – Pedro – Fabregas nereusind sa impuna ritmul disputei.

Mai mult, Barcelona a fost surprinsa de cateva ori si pe faza de aparare si doar interventiile magistrale ale lui Victor Valdes au facut ca oaspetii sa aiba avantaj minim pe tabela.

Pastore a deschis scorul, in minutul 50, dupa o patrunde personala si un sut la colt.

In minutul 60 s-a produs inevitabilul. Tito Vilanova l-a aruncat in lupta pe Lionel Messi si argentinianul a schimbat soarta meciului.

Chiar si intr-un picior, Messi a facut faza din care Pedro a egalat in minutul 71, atacantul catalan reusind sa inscrie cu un sut din prima, in forta.

Barcelona – Paris Saint Germaina s-a incheiat la egalitate, 1-1, si cum in tur, pe Parc des Princes, fusese 2-2, catalanii se califica in semifinale gratie numarului mai mare de goluri inscrise in deplasare.

Este pentru a sasea oara la rand cand Barcelona se califica in semifinalele Ligii Campionilor, un record in materie.

author avatar
Cristi Ionita
609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger