AcasăSPORTLiga 1 se muta in Austria!

Liga 1 se muta in Austria!

Desi majoritatea echipelor din Liga lui Mitica a avut de ales intre un cantonament in Austria si altul in Scotia, gruparile esalonului fruntas au optat pentru varianta mai apropiata. Si, bineinteles, mai ieftina.

Alpii tirolezi au devenit, in ultimii 8 ani, principala destinatie pentru cantonamentele echipelor romanesti

Pentru cele mai multe echipe din prima liga, reunirea a avut loc ieri, dorindu-se o perioada cat mai lunga de acumulare si de reacomodare la efort. Patronii team-urilor din Liga 1 au cantarit ofertele sosite de la firmele organizatoare de cantonamente in strainatate, iar intre Scotia si Austria a fost preferata a doua tara.

Stelistul Rusescu vrea sa arate ca a ramas in forma din sezonul trecut

Steaua va pleca pe 15 iunie in primul stagiu de pregatire, care va avea loc la Achenkirch. Elevii lui Reghecampf vor ramane pina pe 25 iunie in superba localitate din districtul Tirol, urmand a disputa partide amicale cu Torpedo Kutaisi si FC Basel. A doua perioada de pregatire va avea loc, intre 28 iunie-11 iulie, la Flachau, langa Salzburg, stelistii urmand sa intalneasca Anderlecht Bruxelles, Legia Varsovia, Slovan Bratislava si Sahtior Donetk. CFR Cluj a revenit la antrenamente de ieri, iar pe 16 iunie vor pleca in Austria. Rapid, Dinamo, FC Vaslui, „U” Cluj sau Petrolul vor lua si ele drumul pantelor austriece, la sfarsitul acestei saptamani. Otelul Galati a ramas fidel tacticii din trecut, iar primele sprinturi le vor face la Poiana Brasov, abia apoi va pleca in Vest. FC Brasov este singura echipa care se gandeste sa accepte sa plece in Scotia, o decizie in acest sens urmand a fi luata in perioada urmatoare.

author avatar
Sebastian Stan
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger