AcasăSPORTLiga 1 ramane pe sistem play-off pana in 2019!

Liga 1 ramane pe sistem play-off pana in 2019!

In calitate de presedinte ales al Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu nici nu vrea sa auda de propunerile cluburilor care cer modificarea sistemului competitional.

Ferm pe pozitie, Iorgulescu anunta ca, din punctul sau de vedere, nicio modificare nu va fi efectuata cel putin pana in 2019! „Nu a fost nicio discutie legata de sistemul competitional. Din punctul nostru de vedere si al multor cluburi acest sistem nu se poate schimba. Bineinteles ca unii sunt nemultumiti deoarece se afla la retrogradare si le-ar prinde bine daca s-ar mari numarul de echipe. Dar, am facut un contract pentru drepturile de televizare, contract ce aduce bani foarte multi, iar cluburile traiesc din acesti bani. Nu se poate modifica acest sistem pentru ca este conditie in contractul cu ISB”. Seful Ligii are si alte argumente in favoarea sistemului cu play-off si play-out: „Este un sistem mult mai interesant, lumea fotbalului este multumita si in special suporterii. De mult timp eu nu am mai vazut stadionul plin, cu 50.000 de oameni in tribune, la un derby. Acest sistem va fi mentinut cel putin pana se termina contractul cu televiziunile”.

MTS i-a dat interzis la Liga 2!

Cu toate ca niciodata nu a vorbit despre preluarea ligii secunde, Gino Iorgulescu a primit o lovitura in acest sens de la MTS. Povesteste seful LPF: „In Adunarea Generala din 14 aprilie a fost scos un articol. La solicitarea MTS, a trebuit sa fie eliminat articolul 14 din statutul modificat care spune ca LPF poate organiza si alte competitii cu acordul FRF. A fost scos pentru ca MTS nu stiu pe ce motiv a respins acest articol. Noi am vrut sa punem acest articol, ca in viitor, daca ne mai gandim la vreo competitie, sa putem sa o organizam. Nu stiu la ce s-a gandit Federatia, poate s-a gandit ca suntem interesati sa preluam Liga 2, ceea ce nu ne intereseaza. Cupa Ligii va fi organizata in continuare, nu renuntam de ea”.

author avatar
National
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger