AcasăSPORTLiga 1, o portocala

Liga 1, o portocala

Millidge si Doig, noile mascote ale LPF

Liga Profesionista de Fotbal a incheiat, ieri, un parteneriat cu Orange Romania, in urma caruia prima divizie de fotbal se va numi Liga 1 Orange, iar noii abonati ai companiei de telecomunicatii vor avea acces nelimitat la meciurile fiecarei etape.

Millidge si Doig, noile mascote ale LPF

Prezent intr-o conferinta de presa, Gino Iorgulescu a subliniat importanta contractului semnat de LPF cu operatorul francez: „Suntem incantati ca Orange s-a alaturat Ligii Profesioniste si a ales Liga 1. Acest parteneriat ne obliga sa fim cei mai buni. De azi, Liga 1 se va numi Liga 1 Orange. Despre valoarea contractului pot sa va spun ca este vorba de o suma mai mare decat cea de la Adeplast”.
Parteneriatul semnat ieri aduce si o oferta noua pentru abonatii Orange, care pot urmari nelimitat meciurile din Liga 1 pe telefon, tableta sau laptop, iar cu ajutorul stick-ului Orange TV si pe ecranul mare al televizorului. Acestia au acces nelimitat si fara costuri suplimentare la canalele Look TV HD si Look Plus HD, care difuzeaza toate meciurile din Liga 1, prin serviciul Orange TV Go.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger