AcasăSPORTLiga 1 o da pe K1

Liga 1 o da pe K1

Aroganta stelistilor, cât pe ce să fie taxată de rapidistii de la Astra

Nervi multi si fotbal putin in cel mai nou derby din Liga 1. Steaua – Astra s-a terminat 1-0, o victorie a gazdelor contestata atat de oaspeti, cat si de alti „specialisti” din fenomen. Daca jocul nu a incantat decat pe alocuri, macar finalul a fost de-a dreptul incendiar si asta multumita (din pacate) deciziilor tembele luate de Marius Avram.

Aroganta stelistilor, cât pe ce să fie taxată de rapidistii de la Astra

Ca de fiecare in campionatul nostru de doi bani, atunci cand jocul lancezeste intra in scena „centralul”. Arbitrul a fost si de data asta personajul principal, factorul declansator al scandalului izbucnit in ultimele minute. Avram a impartit dreptatea romaneste, adica „ai, n-ai sapca” cartonas galben pentru Astra. Cu nervii intinsi la maximum, giurgiuvenii au cedat si s-au napustit asupra adversarilor sai. Intreg meleul a izbucnit in momentul in care Junior Morais (unul dintre putinii fotbalisti care au putut fi remarcati in 90 de minute) a vazut al doilea galben, fiind eliminat de Avram.

Stoica s-a crezut bodyguardul lui Avram

Culmea, intre campionii de la Astra si arbitrul Marius Avram s-a bagat ca supozitorul Mihai Stoica. Gluma anului in fotbalul romanesc: MM a vrut sa aplaneze orice posibil conflict! „Sunt mahnit. Am auzit comentarii cum ca as fi provocat. Nu am facut decat sa incerc sa aplanez un conflict care nu avea niciun sens. Asta am facut toata cariera mea atunci cand au mai fost probleme de genul asta (…) Nu aveam cum sa provoc eu un scandal, protejand arbitrul impotriva jucatorilor foarte suparati. Nu am facut nimic altceva decat sa aplanez, am fost un scut uman”, s-a aratat cu adevarat mahnit pacificatorul MM Stoica.

„Sa-si vada de echipa lui”

Cel mai suparat „astral” a fost Cristi Sapunaru. Fostul jucator al Rapidului era chitit sa puna laba pe MM, caruia cauta sa-i aplice o corectie fizica. Potolit cu greu de coechipieri, cel poreclit „Sapun” a rabufnit dupa meci: „M-a deranjat ca Mihai Stoica s-a dus sa se interpuna intre jucatorii nostri si arbitri. Ei sa-si vada de echipa lor, de jucatorii lor, nu sa creeze un scandal. Sa nu uite ca eram si noi pe teren (n.n. – rapidistii), care avem o istorie mai veche decat a lor”. In opinia lui Sapunaru, „s-a vrut sa iasa asa, cu scandal, dar bine ca s-a terminat cu bine. Ce treaba au ei sa se duca la arbitru cand jucatorii nostri protesteaza?! Unde s-a mai pomenit asta? I-am spus lui Mihai Stoica «De ce te duci tu la arbitru? Nu te mai baga tu!». Nu comentez arbitrajul lui Avram”.

Sumudica vrea lupte in cusca

Are dreptate Marius Sumudica atunci cand spune ca suspendarea lui pentru acest meci s-a dovedit a fi un lucru bun. Cu el pe teren la acel meleu, greu de anticipat unde s-ar fi oprit incidentele. „Imi place atitudinea lui MM, pe bune, chiar nu-l iau la misto, este un tip pentru echipa lui… Dar, fii smecher pana la capat! Inchide-te intr-o camera cu Sapunaru, daca esti smecher! Nu fi pisica dupa. Meme Stoica trebuia sa stea in banca lui, cum a stat in ultimele trei meciuri. Nu vii pe banca tocmai la meciul cu Astra si faci scandal, inciti. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am fost pe banca. Ma bucur ca s-a intamplat asta. Dar ne mai intalnim noi, nu raman lucrurile asa!”.

author avatar
National
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger