AcasăRecomandariLiga 1, la televiziunile lui Paszkany

Liga 1, la televiziunile lui Paszkany

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a rezolvat cea mai importanta misiune primita la alegerea sa in functia de presedinte.

Prin televiziunile sale, Paszkany a dorit sa fie mogulul media cel mai important din vestul tarii

Gasirea unui cumparator pentru drepturile tv ale campionatului intern nu i-a dat atatea batai de cap lui Gino Iorgulescu pe cat era de asteptat sa se intample. Inlocuitorul lui Dumitru Dragomir s-a miscat repede si, cu ajutorul lui Arpad Paszkany, a descoperit in Malta o firma cu nici sase luni vechime, interesata sa transmita meciurile din Liga 1. Acelasi pret ca la licitatia precedent (33 de milioane de euro pe sezon), doar durata contractului s-a modificat, de la trei la cinci ani. Conform „fanatik.ro”, Paszkany si-a vandut cele doua televiziuni societatii Intel Sky, noul detinator al drepturilor tv, astfel ca partidele din campionatul urmator se vor vedea in exclusivitate pe Look tv si Look Plus (fostul Transilvania Live). Din cate se pare, pretul pentru care s-a finalizat afacerea este de opt milioane de euro, dar se banuieste ca, in realitate, tot patronul de la CFR Cluj ar controla si aceasta firma! In costul tranzactiei ar fi intrat toata partea tehnica, studiouri, regie de emisie, regie de montaj, masini, camere etc.
Nu este exclus ca maltezii sa doreasca introducerea pe piata din Romania a conceptului „pay-per-view”: platesti daca vrei sa te uiti la meciuri de fotbal!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
475 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger