AcasăSPORTLiga 1, în aer? Un nou caz de COVID-19. Meciul a fost...

Liga 1, în aer? Un nou caz de COVID-19. Meciul a fost amânat!

Liga 1Liga 1

Liga 1 trebuia să revină pe 12 iunie! Meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, programat vineri (12 iunie), de la ora 20:00, a fost amânat după ce o persoană angajată a clubului de fotbal FC Botoşani a fost depistată pozitiv în urma efectuării testelor pentru diagnosticarea COVID-19.

Este vorba despre medicul echipei Petrică Rădăuceanu care este şi medic la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe „Mavromati” Botoşani, potrivit Agerpres.

„A apărut, din păcate, un nou caz de COVID-19 în Liga I. În urma testelor efectuate de lotul şi personalul angajat al FC Botoşani un rezultat a ieşit pozitiv. Nu pot să dezvălui identitatea persoanei respective”, a declarat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal Justin Ştefan.

Este al doilea caz din Liga I după cel de la FC Dinamo, confirmat, joi seara.

Gruparea roș-albilor a anunţat, joi, că în urma efectuării testelor Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19 de către componenţii lotului şi personalului auxiliar, o persoană a fost depistată pozitiv, aceasta fiind izolată la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Sezonul 2019/2020 a fost întrerupt de pandemie la începutul lunii martie și urma să fie reluat, astăzi, cu meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani.

Noul program al etapei din Liga 1

Programul etapei din Liga 1 pentru play-off și play-out arată așa:

Sâmbătă, 13 iunie:

  • FC Voluntari – Academica Clinceni, 17:00, pe Digi Sport 1
  • Sepsi – Hermannstadt, 20:00, pe Digi Sport 1

Duminică, 14 iunie:

  • Viitorul – Poli Iași, 18:00, pe Digi Sport 1
  • CFR Cluj – FCSB, 20:00, pe Digi Sport 1

Luni, 15 iunie:

  • Astra – Gaz Metan, 20:00, pe Digi Sport 1
  • Craiova – FC Botoșani și Dinamo – Chindia, amânate

Meciul Universitatea Craiova – FC Botoşani a fost amânat după ce medicul echipei moldovene a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Partida dintre Dinamo şi Chindia Târgovişte a fost amânată după ce magazinerul echipei alb-roşii a fost depistat pozitiv la un test pentru coronavirus.

author avatar
Andreea Vlad
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger