AcasăRecomandariLiga 1 e pay-per-view! La liber, doar "derby-uri" de genul FC Botosani...

Liga 1 e pay-per-view! La liber, doar „derby-uri” de genul FC Botosani – Concordia!

Pentru prima data in istoria fotbalului romanesc, campionatul primei divizii poate fi urmarit la televizor doar pe principiul „platesti si vezi”. Sau mult mai uzatul termen comercial „pay-per-view”, folosit „cu success” in Occident.

Dueluri de foc intre Botosani si Chiajna, „cadoul” UPC pentru microbisti

Cine vrea sa vada derby-ul Rapid – Steaua, programat chiar in prima etapa, trebuie sa 1. Semneze cu operatorul de televiziune prin cablu UPC si 2. Plateasca un cost suplimentar de 10 lei (separat de abonamentul lunar!) pentru pachetul „Fotbal”, care cuprinde doar doua posturi: Look TV si Look Plus, ambele in format HD. Totusi, in marinimia UPC, canalul Look Plus (format analogic) va fi la liber, in pachetul de baza, „si va difuza aproximativ jumatate din meciurile din Liga 1. Astfel, ne asiguram ca toti clientii nostri se vor bucura, fara cost suplimentar, de o mare parte din meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii”, se arata intr-un comunicat remis presei de companie. Ce au omis „cablistii” sa specific se refera la genul de meciuri care vor fi difuzate de Look Plus: derby-urile FC Botosani – Concordia Chiajna si ASA Tg.Mures – Ceahlaul vor rupe audienta cu siguranta! „Am creat, totodata, o extraoptiune care se adreseaza acelor clienti care doresc sa aiba acces la toate meciurile din cele doua competitii. UPC pune la dispozitie, intr-un pachet separat, intregul continut fotbalistic, pentru pretul de 10 lei lunar”, se mai mentioneaza in respectivul comunicat.
Ultimele informatii din piata indica finalizarea negocierilor dintre televiziunile Look TV si Look Plus si operatorii de cablu Romtelecom si Orange. Sunt sanse mari ca si abonatii celor doua companii sa poata urmari meciurile din Liga 1.

author avatar
National
763 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger