AcasăSPORTLiga 1 - competitia care devoreaza antrenorii: Numai patru-s norocosi

Liga 1 – competitia care devoreaza antrenorii: Numai patru-s norocosi

Reghecampf, exemplu de urmat pentru ceilalti antrenori din Liga 1

Astra Giurgiu, Gaz Metan Medias, Pandurii Targu Jiu si Steaua Bucuresti sunt singurele echipe din Liga 1 care nu si-au schimbat antrenorul in acest sezon!

Reghecampf, exemplu de urmat pentru ceilalti antrenori din Liga 1

Conform Comisiei de statistica si istorie a FRF, Razvan Lucescu (FC Petrolul) si Marius Sumudica (CS Concordia), inlocuitorii lui Cosmin Contra, respectiv Ionut Chirila, au devenit antrenorii cu numerele 37 si 38 care au activat ca „principali” in acest sezon, cu 11 etape inainte de final. Campioana Steaua Bucuresti a mers tot pe mana lui Laurentiu Reghecampf, care are rezultate excelente si in acest an (lider detasat, sase puncte avans fata ocupanta pozitiei secunde, Astra, si noua mai multe decat Petrolul, a treia clasata), in timp ce consecventi s-au mai dovedit a fi doar conducatorii de la Gaz Metan (Cristi Dulca antrenor), Astra (Daniel Isaila) si Pandurii (Cristi Pustai).
In alta ordine de idei, Vilceanu (Steaua), Tiago Lopes, Paun (ambii CFR Cluj) si Giusti (Pandurii) sunt cei patru jucatori care au debutat in Liga 1 in cadrul etapei a XXIII-a. Intr-o ierarhie a celor mai tineri autori de goluri la meciul de debut, de dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, jucatorul stelist Robert Vilceanu ocupa locul 2, avand in ziua partidei cu Gaz Metan Medias 16 ani, 11 luni si 17 zile. El este devansat de fostul dinamovist Iosif Varga, care, la 24 august 1958, cu prilejul meciului Dinamo – Steagul Rosu, scor 6-0, cand a debutat cu gol, avea 16 ani, 8 luni si 20 de zile.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger