AcasăSPORTLiga 1: Bistrita-"U"Cluj 0-0, Pandurii-Gaz Metan 1-1. Manea a demisionat!

Liga 1: Bistrita-„U”Cluj 0-0, Pandurii-Gaz Metan 1-1. Manea a demisionat!

In primele doua partide ale etapei 19 din Liga 1, disputate vineri seara, oaspetii au scos remize in confruntarile de la Bistrita si Tg.Jiu. In urma egalului „alb” din meciul Gloria Bistrita – „U’ Cluj, antrenorul bistritenilor, Nae Manea, a anuntat ca va demisiona.

Gloria Bistrita si Universitatea Cluj, doua dintre codasele clasamentului Ligii 1 (locul 17, respectiv 16), dar si doua dintre gruparile aflate in moarte clinica din punct de vedere financiar, au incheiat la egalitate, 0-0, un meci in care arbitrul a acordat trei cartonase rosii, Curtuius de la gazde si Paulinho si Cleiton de la clujeni.

Gloria Bistrita: Dolha – Tarca, Tudose, Canon, Reano (Enescu ’46) – Anton, Romario (Feher ’62) – Braganca, Predescu, Zahiri (Curtuius ’35) – Layo.

Universitatea Cluj: Bosneag – Ciupe, Christou, Szilagyi, Nicola – Paulinho, Gheorghe (Da Silva ’89), Popa (Iancu ’83), Muzac, Alex (Krumov ’77) – Cleiton.

La finalul jocului, antrenorul Gloriei, Nicolae Manea, a anuntat ca de luni va inceta colaborarea cu formatia prezidata de Jean Padureanu, declarand ca nu mai are nicio solutie pentru a-si motiva jucatorii, neplatiti de trei-patru luni. In plus, spune Manea, „am si probleme de sanatate. M-am implicat prea mult si nu mai fac fata. E destul! Luni voi incheia conturile cu domnul Padureanu”. De remarcat ca si la Universitatea Cluj, problema salariilor este in stand-by, „sepcile rosii” fiin neplatiti de mai multe luni.

In cel de-al doilea meci al serii, Pandurii Tg.Jiu si Gaz Metan Medias au terminat la egalitate, scor 1-1, asta dupa ce mediesenii au egalat in minutul 90+2. Pandurii a deschis scorul in minutul 27, prin Ousmane Viera, golul mediesenilor venind in final, cand Rusu si-a inscrias in proprie poarta.

Pandurii: Mingote – Ungurusan, Mamele, Viera, Vlad – Voiculet (Cristea ’78), Nistor, Rusu – Maxim (Boutadjine ’90+2), Lemnaru (Matulevicius ’46), Radut

Gaz Metan: Plesca – Trtovac, Muth, Frasinescu, Buzean – Todea, Negru (Bawab ’46), Breeveld – Avram (Zaharia ’46), Eric, Llullaku (Roman ’78).

Gruparea din Tg.Jiu ramane pe locul 3, cu 35 de puncte, dar poate fi depasita de FC Vaslui (34), daca moldovenii vor castiga meciul cu Petrolul de sambata. Gaz Metan urca pe locul 11, cu 21 de puncte.

author avatar
eNational
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger