AcasăRecomandariLiga 1 are o campioana certata cu legea: Steaua penala!

Liga 1 are o campioana certata cu legea: Steaua penala!

UEFA anunta saptamana viitoare verdictul in cazul clubului Steaua, al carui patron a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie din Romania la trei ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita in dosarul „Valiza”.

Gigi Becali este singurul patron incatusat din Liga 1
Gheorghe Mustata, personaj obisnuit cu catusele
Mihai Stoica mai are emotii in dosarul "Transferurilor"
Teia Sponte, condamnat cu suspendare in cazul "Valiza"

In mai putin de o luna, campioana Romaniei s-a transformat dintr-un exemplu demn de urmat chiar si de rivale intr-o grupare aratata cu degetul si blamata de toata lumea; astazi , Steaua Bucuresti este un club penal, de la patron si pana la liderul galeriei! Primul condamnat din Ghencea a fost finantatorul Gigi Becali. Trei ani de inchisoare cu executare in dosarele „Valiza” si „Schimbul de terenuri cu MApN”. Incarcerat in luna mai mai intai la Penitenciarul Rahova, latifundiarul a fost transferat, intre timp, la Jilava. Becali are dreptul sa ceara eliberarea conditionata din puscarie abia peste doi ani, in 2015. In acelasi caz a primit un an cu suspendare si Teia Sponte, alt nume greu la Steaua, ex-vicepresedinte.

Mihai Stoica are condamnarea suspendata

Managerul Mihai Stoica are si el probleme cu justitia. Condamnat in dosarul „Transferurilor” la patru ani de inchisoare, MM s-a mai linistit dupa ce ICCJ a dictat intoarcerea cazului la Curtea de Apel. Chiar si asa, emotiile vor disparea abia cand va fi un verdict final si irevocabil!  Ultimele zvonuri il arunca in plasa DNA si pe antrenorul Laurentiu Reghecampf, pe care procurorii anticoruptie l-ar cerceta pentru implicare in mafia pariurilor.

Si Mustata este dupa gratii

La inchisoare este si Gheorghe Mustata, lider al galeriei. De precizat ca, la fel ca-n cazul lui Gigi Becali, seful Peluzei Nord se afla pentru prima data in spatele gratiilor. De data aceasta, Mustata este acuzat de tentativa de omor si ar putea petrece mai multi ani la inchisoare.

Chiar daca nu mai activeaza la Steaua, Leo Strizu – fost director al Academiei de copii si juniori si antrenor al echipei secunde – a stat si el o buna bucata de timp la inchisoare, fiind implicat in celebrul scandal „Combustibili pentru Armata”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
524 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger