AcasăSPORTLiderul neinvins Dinamo s-a blocat la Vaslui

Liderul neinvins Dinamo s-a blocat la Vaslui

Dinamo Bucuresti a suferit prima infrangere in actualul sezon al Ligii I la fotbal, dupa ce a pierdut, cu 1-3, la Vaslui, in etapa a sasea.

Dupa cinci victorii la rand in Liga I, Dinamo a facut primul pas gresit, pe terenul unei echipei cu pretentii, FC Vaslui.

Moldovenii au controlat jocul in mare masura si s-au impus cu 3-1, dar altul putea fi cursul jocului daca dinamovistii beneficiau de un penalty inca din startul partidei, cand Marius Niculae a cazut in careul advers, dupa un duel cu Farkas.

Dinamovistii au cerut vehement penalty, iar faza putea aduce si eliminarea fundasului vasluian.

Sanmartean, Wesley si Adailton au incercat sa-i dea emotii lui Balgradean cu suturi de la distanta, dar au prins rareori cadrul portii.

Dinamo a deschis scorul in minutul 41, cand Dorel Stoica a punctat cu un sut in forta de la 18 metri. Vaslui a intors rezultatul in stil de mare campioana, trupa lui Viorel Hizo reusind sa puncteze de doua ori in finalul primei reprize.

Temwanjera a egalat in minutul 42, dupa un contraatac in mare viteza, iar Wesley a facut 2-1 in minutul 44, cand a punctat cu o lovitura cu capul.

Vasluienii au profitat de avantul psihologic capatat inainte de pauza si au fortat desprinderea in startul reprizei a doua, dar Wesley si Sanmartean nu au gasit drumul spre gol.

Danciulescu putea egala in minutul 69, cand sutul sau din vole a zguduit bara portii aparate de Cerniauskas.

Sanmartean a inchis tabela in minutul 74, cu o actiune personala de toata frumusetea. Jolly-joker-ul gazdelor a patruns fara probleme pana spre careul dinamovist si l-a executat pe Balgradean cu un sut plasat din 18 metri.

In urma acestui rezultat, lupta pentru sefia clasamentului din Liga I s-a relansat, Dinamo fiind urmata de un grup compact de sase-sapte formatii.

author avatar
Cristi Ionita
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger