AcasăSPORTLiderul campionatului nu are mai nimic in comun cu Timisoara: Tat Recasu-i...

Liderul campionatului nu are mai nimic in comun cu Timisoara: Tat Recasu-i fruncea!

Jucatorii ACS-ului fac senzatie in Liga 1

Campionatul Romaniei este condus autoritar de jucatori care in urma cu un an alergau pe miristile celei de-a treia ligi! Golgeterul Szabolcs Szekely a evoluat pentru ACS Recas chiar si-n esalonul patru!

Jucatorii ACS-ului fac senzatie in Liga 1

Cu 10 puncte dupa patru etape si o medie de doua goluri pe meci, ACS Poli se viseaza mandria fotbalului pe Bega cand, de fapt, echipa are doar viza de flotant in Timisoara. Fara absolut nicio legatura cu identitatea polista, trupa stramutata de autoritati de la Recas continua sa obtina rezultate gratie jucatorilor din vechea garda. Cel mai bun exemplu il scoate-n evidenta pe Szabolcs Szekely, golgeterul la zi al campionatului (sase reusite), atacant care a marcat pentru Recas si in divizia a 4-a! Impresioneaza la 28 de ani, insa Szekely regreta ca, pana acum, cariera sa a fost marcata de alegeri neinspirate: „Am avut sansa sa raman la Unirea Urziceni in 2006, dar nu am vrut. Apoi, puteam sa raman la CS Otopeni in Liga 1, dar de fiecare data am ales altceva. De exemplu, cu Otopeniul am promovat si m-am inteles foarte bine cu Liviu Ciobotariu. Era pentru mine ca un tata pe vremea aceea. El a plecat la International Pitesti si m-am dus dupa el. Continuarea, se stie”.

Boldea, vedeta la Viitorul Sanandrei

In situatia golgeterului Szekely mai sunt Alin Seroni, Florin Nanu si Cristian Boldea. Cu totii au evoluat pana anul trecut in Liga a 3-a, cu ACS Recas, fiind pastrati in lot de Valentin Velcea dupa fuzionarea cu formatia finantata de Primaria timisoara. Pana sa se dueleze cu fotbalisti de la Dinamo sau Steaua, Boldea a trecut pe la AS Oravita, Millenium Giarmata si Viitorul Sanandrei, de unde a fost transferat de ACS Recas.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger