AcasăSPORTLichidare de stoc la firma fratilor Becali. Isi scot toti fotbalistii la...

Lichidare de stoc la firma fratilor Becali. Isi scot toti fotbalistii la mezat!

Firma de impresariat a fratilor Ioan si Victor Becali a luat-o pe panta descendenta, dupa ce patronii au fost condamnati la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.

Incasarile au scazut ingrijorator, astfel ca rudele celor doi au inceput sa resimta socul, iar Ioan si Victor Becali sunt dispusi sa faca totul pentru ca situatia sa se reglementeze.

In aceste conditii, fanatik.ro anunta ca numerosii colaboratori ai fratilor Becali au fost instiintati ca trebuie sa le gaseasca repede echipe unor fotbalisti precum Chipciu, Cristian Tanase sau Dragos Grigore.

Concret, toti fotbalistii care mai au contracte cu firma fratilor Becali ar putea fi vanduti, in vara, de echipele de care apartine. Interesul fratilor Becali este obtinerea de comisioane importante cu ajutorul carora sa-si sustina financiar rudele aflate in libertate.

Fratii Becali sunt atat de disperati sa-si tina familiile in lux incat au desemnat un reprezentant al firmei care sa recupereze datoriile de la cativa dintre jucatori. Cosmin Matei, de la Dinamo, avea sa le dea 5.000 de euro fratilor Becali, iar Paul Papp si Denis Alibec, ambii de la Astra Giurgiu, cate 3.000 de euro.

author avatar
Cristi Ionita
407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger