AcasăSPORTLiber la transferuri: Emisarii Fiorentinei vin la "derby de Romania" pentru stelistul...

Liber la transferuri: Emisarii Fiorentinei vin la „derby de Romania” pentru stelistul Bourceanu

Bourceanu este cel mai complet mijlocas din Liga 1

Anamaria Prodan ii va avea invitati, duminica, pe „Arena Nationala”, la super-meciul Dinamo – Steaua, pe doi dintre oficialii puternicei grupari italiene AC Fiorentina.

Bourceanu este cel mai complet mijlocas din Liga 1

Oricat ar anunta oficialii clubului ca niciun jucator nu este de vanzare, cel putin pana la accederea in grupele Ligii Campionilor, realitatea este ca apropiatii sefilor din Ghencea pun la cale transferuri ale celor mai valorosi fotbalisti din lot. Este si cazul Anamariei Prodan, sotia antrenorului Laurentiu Reghecampf si impresara capitanului Alexandru Bourceanu (29 de ani). Mijlocasul la inchidere va face subiectul negocierilor, duminica seara, intre FC Steaua si AC Fiorentina. Emisari ai team-ului italian sunt asteptati la Bucuresti in weekend, conform agentiei peninsulare „calciomercato”, care anunta ca, imediat dupa derby-ul cu Dinamo, vor avea loc discutii pentru trecerea lui Bourceanu in Serie A. Sursa citata avanseaza avanseaza ca pret o suma mai mare de 4 milioane de euro, atat cat ar fi fost dispusi sa puna la bataie rusii de la Kuban Krasnodar, echipa pregatita de Dorinel Munteanu.

AC Fiorentina este calificata direct in play-off-ul Ligii Europa, iar obiectivul stabilit pentru sezonul viitor este primavara europeana si clasarea pe podium in Serie A.

Inlocuit de Iorga

Dovada ca stelistii se pregatesc sa-si vanda cel mai important jucator din linia mediana stau si negocierile demarate cu Otelul Galati pentru Laurentiu Iorga. Moldovenii cer un milion de euro, in timp ce Steaua este dispusa sa ofere cu 200.000 mai mult, dar il cere „la pachet” si pe Ionut Neagu. „Impreuna, cei doi costa 1,8 milioane”, este ultimul raspuns primit de la Dunare.

Chiriches si Latovlevici stau in stand-by

Alex Bourceanu nu va fi singurul stelist transferat in perioada urmatoare. Fundasii Vlad Chiriches si Iasmin Latovlevici au bagajele facute si asteapta doar un semn din partea impresarilor ca pot parasi clubul. Primul are mai multe oferte, fiind cel mai curtat jucator din Liga 1, in timp ce „sarbul” pare tentat de o experienta in Anglia, de unde este monitorizat de trei cluburi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger