AcasăSPORTLi Na si-a cerut iubitul in casatorie

Li Na si-a cerut iubitul in casatorie

Chinezoaica Li Na a devenit, la Roland Garros, prima jucatoare de tenis din Asia care castiga un turneu de Mare Slem.

Li Na a castigat primul Mare Slem din cariera

Ajunsa la 29 de ani, asiatica traverseaza cea mai buna perioada a carierei, cu trofeu castigat la Roland Garros, imediat dupa finala jucata la Australian Open. Inceputa in 1997, ascensiunea chinezoaicei a fost marcata de relatia conflictuala avuta cu  echipa de tenis a Chinei.

Li Na a parasit gruparea in 2002, dupa ce antrenorii i-au interzis sa se vada cu Jiang Zhan, unul dintre colegi.Revenita in formatie in 2004, Li Na si-a luat inima in dinti si l-a cerut pe Jiang de sot un an mai tarziu, de Valentine’s Day, cei doi casatorindu-se pe 27 ianuarie 2006.

Campioana chineza se bazeaza pe ajutorul sotului

Jiang i-a devenit apoi si antrenor. A doua despartire de nationala de tenis a Chinei a venit in 2008 si a pornit de la dorinta statului de a pune stapanire pe 65% dintre banii castigati de jucatoare.

 

 

author avatar
Cristi Ionita
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger