AcasăSPORTLewis Hamilton pleaca din pole position in MP al Italiei -VIDEO

Lewis Hamilton pleaca din pole position in MP al Italiei -VIDEO

sursa foto: bzi.ro

Britanicul Lewis Hamilton ia startul din pole position, duminica, in Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, dupa ce a obtinut cel mai bun timp in calificarile de la Monza: 1:24.010.

Hamilton pleaca din pole position la Monza (foto: bzi.ro)

Lewis Hamilton, pilotul McLaren-Mercedes, va fi urmat pe grila de start a Marelui Premiu al Italiei, a 13-a etapa a sezonului, de compatriotul sau Jenson Button, care a inregistrat un timp de 1:24.133 in calificarile de sambata, de pe circuitul de la Monza, si de brazilianul Felipe Massa (Ferrari), care pleaca de pe pozitia a treia, dupa ce a obtinut timpul 1:24.247. Spaniolul Fernando Alonso (Ferrari) va pleca in cursa de Formula 1 de la Monza abia de pe locul 10, dupa ce timpul sau din calificari a fost 1:25.678.

Dupa ce a abandonat Marele Premiu al Belgiei, fiind implicat intr-un accident alaturi de alte trei monoposturi, Lewis Hamilton vrea sa-si ia revansa la Monza si sa castige Marele Premiu al Italiei. Cu atat mai mult, cu cat va concura in fata unui public amator de Formula 1. „E un circuit frumos. (…) Aici fanii sunt grozavi, oameni minunati care iubesc intrecerile de viteza”, a declarat britanicul in varsta de 27 de ani, inainte de Marele Premiu al Italiei, potrivit BBC.

Uite primii cinci piloti de pe grila de start a Marelui Premiu al Italiei: 1. Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) 1:24.133; 2. Jenson Button (McLaren-Mercedes) 1:24.247; 3. Felipe Massa (Ferrari) 1:24.247; 4. Michael Schumacher (Mercedes-AMG) 1:24.540; 5. Sebastian Vettel (Red Bull-Renault) 1:24.802

[youtube]bbtRtoDVFL4[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger