AcasăSPORTLewis Hamilton, accident horror sub privirile iubitei Nicole Scherzinger -VIDEO

Lewis Hamilton, accident horror sub privirile iubitei Nicole Scherzinger -VIDEO

Iubita lui Lewis Hamilton a privit ingrozita accidentul (foto: bzi.ro)

Lewis Hamilton a abandonat Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei, dupa ce a fost protagonist fara voie intr-un accident groaznic in care au fost implicate patru monoposturi, printre care si cel condus de Fernando Alonso. Totul sub privirile ingrozite ale iubitei pilotului britanic, cantareata Nicole Scherzinger.

Iubita lui Lewis Hamilton a privit ingrozita accidentul (foto: bzi.ro)

Lewis Hamilton a incheiat cursa de Formula 1 din Belgia la scurt timp dupa ce s-a dat startul. Monopostul pilotat de Hamilton (McLaren-Mercedes) a fost acrosat de francezul Romain Grosjean (Lotus-Renault), iar britanicul s-a lovit de bolidul condus de Fernando Alonso (Ferrari). Chiar daca scenele ce au urmat au fost de-a dreptul inspaimantatoare, cu bucati de masini zburand pe pista, din fericire niciunul dintre piloti nu a fost grav ranit.

Hamilton a iesit pe picioarele sale din monopostul avariat serios, spunand dupa cursa ca nu s-a ales decat cu zgarieturi la un picior. Si cu supararea ca s-a vazut nevoit sa abandoneze Marele Premiu al Belgiei, cu siguranta. Pilotul britanic a declarat ca s-a bucurat ca nici Alonso nu a avut de suferit de pe urma accidentului in care a fost implicat fara voia sa.

[youtube]DLcbuzxl6lg[/youtube]

Lewis Hamilton nu s-a gandit nicio clipa ca ii va provoca o spaima groaznica iubitei sale, in clipa in care a luat-o, duminica, sa vada cursa din Belgia. Nicole Scherzinger a privit inspaimantata accidentul in care a fost implicat pilotul britanic in varsta de 27 de ani. Cei doi sunt din nou impreuna, dupa ce lunile trecute anuntasera ca s-au despartit. Cantareata in varsta de 34 de ani a vrut sa isi vada partenerul de viata castigand Grand Prix-ul, insa, nu a ramas decat cu amintiri urate de la Marele Premiu al Belgiei. Marele castigator al cursei a fost colegul lui Lewis Hamilton de la McLaren-Mercedes, Jenson Button.

[youtube]f2tzQFUyzUw[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
591 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger