AcasăSPORTLevy intra in “Postul negru”

Levy intra in “Postul negru”

Tehnicianul Stelei a sarbatorit Rosh Hashanah in cantonament, alaturi de elevii sai, comandand o dorada cu rodie, ca sa le arate jucatorilor ca el este capul si nu coada

Levy este nemultumit de programul incarcat care-l asteapta

Ronny Levy vrea sa-si faca sarbatorile mai usoare si vrea doua victorii in urmatoarele doua partide, care sa-i aduca linistea in pauza datorata meciurilor echipelor nationale. In ziua in care se sarbatoreste Anul Nou dupa calendarul evreiesc, Levy are meci important in Europa League, cu AEK Larnaca, si nu poate petrece alaturi de familie, cum se obisnuieste.

Ronny Levy si sotia sa, unul dintre cele mai elegante cupluri din Liga 1

Comunitatea evreiasca din Capitala sarbatoreste, de obicei, Rosh Hashanah- Capul anului, la unul din restaurantele de lux din Bucuresti, unde sunt invitati toti reprezentantii de seama. Ronny Levy nu va ajunge la petrecere, dar cu siguranta sotia i-a pregatit acasa capul de peste cu rodie, challah (paine impletita), mere innecate, capul de miel, sfecla, spanac, praz sau tzimmes ( o combinatie intre cartofi dulci, morcovi si miere).

 

Urmeaza “Postul Negru”

Ronny Levy este obisnuit sa petreaca impreuna cu prietenii

Antrenorul Stelei are ultimatum de la Gigi Becali, doar o victorie in companiei Otelului Galati, duminica, mentinandu-l in functie. Levy vrea sa sarbatoreasca Yom Kippur la Bucuresti si tine cu dintii de scaun, chiar daca patronul i-a subminat autoritatea in fata jucatorilor. Daca prinde ziua “Postului Negru” la Steaua, israelianul nu isi va putea presta meseria in aceas zi, deoarece religia sa ii interzice acest lucru.

Voia buna nu lipseste de la masa antrenorului stelist

De Yom Kippur-Ziua Ispasirii, un adept al religiei iudaice nu are voie : sa munceasca, sa manance, sa bea, sa mearga cu masina, sa foloseasca liftul, sa vorbeasca la mobil si este recomandat sa-si petreaca sarbatoarea la sinagoga, ai sa se roage pentru iertarea pacatelor.

author avatar
Sebastian Stan
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger