AcasăSPORTLevy are zilele numarate la Steaua

Levy are zilele numarate la Steaua

Si Mihai Stoica simte nemultumirea patronului. Deja se lucreaza la un alt proiect, in care sa fie inclus portughezul Antonio Conceicao.

Debutul lui Levy pe banca Stelei, un esec

Adus cu suficient tam-tam in Ghencea, Levy se pregateste, deja, sa-si caute alt loc de munca. Nu atat esecul din Supercupa, cat mai ales jocul mediocru al echipei l-a convins pe Becali ca israelianul este praf. „Bai, dar asta n-a schimbat chiar nimic? Tot Banel executa fazele fixe!?”, si-a intrebat apropiatii patronul „ros-albastrilor”. Suparat ca a lasat Steaua pe mana lui MM, iar perspectivele sunt sumbre, Gigi ia atitudine: se va implica la urmatoarele transferuri si, cel mai important, va aduce un alt antrenor. Alesul este „Toni” Conceicao, liber de contract dupa ce si-a dat demisia de la FC Brasov.

Cine a auzit de scoala israeliana de antrenori?

Steaua traieste sub amenintarea unui proces la UEFA, dupa ce l-a furat pe Ronny Levy de la Beitar Ierusalim. Si asta, in conditiile in care scoala israeliana de antrenori e cunoscuta in lume doar prin Avraam Grant, un antrenor pus de Abramovici la Chelsea doar pentru ca miliardarul rus avea o datorie in Tara Sfanta. Altfel, romanii au mai auzit doar de Shlomo Scharf, dar numai pentru ca fostul selectioner al Israelului era bun prieten cu Anghel Iordanescu.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger