AcasăSPORTLesi si lesinati

Lesi si lesinati

Capitanul Gaman n-a putut bloca suturile polonezilor

Alcatuita numai din „crema” Ligii 1, echipa nationala a Romaniei s-a facut de ras in „amicalul” cu Polonia, pierdut sambata seara, scor 1-4.

Capitanul Gaman n-a putut bloca suturile polonezilor

Selectionerul Victor Piturca si-a propus sa vada la lucru potentialul Ligii 1, iar concluziile trase dupa 1-4 cu Polonia 2 sunt socante: „Nu-s deloc suparat dupa acest meci, rezultatul nu conteaza. Chiar mi-au placut cativa fotbalisti, deci nu pot spune ca sunt dezamagit. Adversarii au avut si noroc, gol la fiecare ocazie”!

Romanii au fost la pamant in fata lesilor

La Malaga, in Spania, lesii ne-au marcat patru goluri in primele 33 de minute; ultima data cand echipa nationala era „violata” de atatea ori intr-un interval scurt de timp s-a petrecut cu 51 de ani in urma: in 1962, cu Titus Ozon si Ion Nunweiller pe teren, Romania incasa patru goluri de la Spania in doar 27 de minute! „Cu Australia, pe 6 februarie, veti vedea adevarata fata a Romaniei”, a promis Victor Piturca.

Polonezii rad de noi

Presa poloneza se amuza pe seama gafelor din defensiva romana. „Sport.pl” a scris: „Acest amical a fost distractiv. Echipa noastra a facut un joc bun, in special in prima repriza. Per ansamblu, este greu sa identificam un fotbalist din linia ofensiva care a jucat slab. Totusi, ne asteapta un test mult mai dificil cu Irlanda”. Si jurnalistii de la „Onet” au aceeasi parere: „Am inceput putin haotic, ezitant, dar ne-am revenit si am dat recital. Romania a scapat ieftin cu patru goluri”.

Pact cu Adrian Mutu

Neconvocarea lui Adrian Mutu pentru meciul amical cu Australia, din 6 februarie, face parte dintr-o intelegere avuta de atacantul formatiei Ajaccio cu selectionerul Victor Piturca. Astfel, Mutu este lasat in Corsica sa-si ajute echipa la urmatoarele doua partide de campionat, cu Lyon si Bordeaux, si va veni montat 100% pentru „dubla” cu Ungaria si Olanda, de luna viitoare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger