AcasăSPORTLeonard Doroftei si-a anuntat demisia din fruntea Federatiei Romane de Box

Leonard Doroftei si-a anuntat demisia din fruntea Federatiei Romane de Box

Leonard Doroftei, fostul mare boxer roman, si-a anuntat demisia din fruntea Federatiei Romane de specialitate.

Doroftei a activat timp de circa doi ani ca sef al boxului romanesc, perioada de timp in care pugilistii romani au inregistrat rezultate nesperat de bune la nivel de amatori.

Cu toate acestea, Doroftei a anuntat ca nu mai rezista in fruntea boxului romanesc si a decis sa demisioneze. „Au fost doi ani in care am muncit cum am stiut mai bine. Situatia boxului s-a remediat, au aparut medalii cum nu s-a intamplat de multi ani, e timpul sa plec”, a declarat Leonard Doroftei.

Desi nu a vrut sa dea detalii in legatura cu ce il nemultumeste, exista informatii ca pe Doroftei l-au deranjat taberele care s-au format in interiorul Federatiei si modul in care aceste tabere au decis sa fie cheltuiti banii obtinuti ca finantare din partea Statului.

De asemenea, gsp.ro anunta ca pe Doroftei l-a nemultumit modul in care Viorel Sima, secretarul general al Federatiei Romane de Box, a plecat la congresul AIBA din Coreea de Sud. Sima nu l-a informat pe presedinte in legatura cu componenta delegatiei Romaniei.

author avatar
Cristi Ionita
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger