AcasăSPORTLeonard Doroftei, atac ironic la adresa lui Lucian Bute

Leonard Doroftei, atac ironic la adresa lui Lucian Bute

(foto: bzi.ro)

Leonard Doroftei, fost campion mondial la categoria semiusoara l-a provocat la o lupta in ring pe Lucian Bute, pretextand ca el e la fel de bun ca Froch.

(foto: bzi.ro)

Fostul campion mondial la categoria semiusoara, WBA, Leonard Doroftei, l-a ironizat pe Lucian Bute, fost detinator al centurii mondiale la categoria semimijlocie, versiunea IBF. Acesta a lansat o provocare la adresa sportivului stabilit in Canada, anuntand ca, pentru Lucian Bute, ar fi britanicul Carl Froch, cel care l-a deposedat de centura mondiala.

„Prietene, eu am stilul lui Froch si… Ati inteles ce-am vrut sa spun! Eu as fi Froch pentru Bute! As sti ce sa fac in ring ca sa-l inving pe Bute”, a declarat Leonard Doroftei in cadrul unei emisiuni la Antena 2.

Ulterior fostul boxer Leonard Doroftei a revenit la sentimente mai bune pentru Lucian Bute, anuntand ca si-ar dori ca acesta sa il invinga pe britanicul carl froch, astfel incat sa redevina campion mondial.

„Mi-as dori ca Lucian sa-si revina, sa redevina campion. N-am nimic cu el, sper sa constientizeze ca eu mi-am spus o parere atunci cand am declarat ca ar trebui sa aiba meciuri mai grele. O sa faca un meci mai usor, apoi o sa aiba revansa cu Froch. Englezul i-a stins lumina, fiindca al nostru a stat prea aproape de el”, a mai spus Leonard Doroftei.

Totodata fostul campion mondial la categoria semiusoara a anuntat ca nu a renuntat la ideea unui meci de retragere, motiv pentru care a inceput sa mearga la sala.

„Mi-e dor de ring, nu doar sa ma duc la sala si sa boxez. Mi-e dor de niste pumni, sa mai dau, sa mai sara sange! Poate o sa-mi fac un meci de adio. Am reinceput sa merg la sala, la sala de mese, sa mai slabesc… vreo 10 kilograme!”, a declarat Leonard Doroftei.

author avatar
Ionut Zgimbau
728 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger