AcasăSPORTLegendarul Remy Bonjasky vine in Romania

Legendarul Remy Bonjasky vine in Romania

Bonjasky a avut 77 de victorii si 19 infrangeri ca luptator K1

Remy Bonjasky, triplul campion mondial K1, va sosi in Romania pentru a asista la gala Superkombat World Grand Prix de la Constanta, programata pentru sambata, 2 august, in Sala Sporturilor.

Surinamezul este al treilea invitat special care promoveaza evenimentul de pe litoral, dupa actorii de la Hollywood, Christopher Atkins si Erika Eleniak.

Starul in varsta de 38 de ani s-a retras de curand din cariera de luptator, la un an si jumatate de la revenire, si isi dedica timpul descoperirii unei noi generatii de campioni, avand deja o sala in Almere, Olanda, acolo unde Superkombat va organiza urmatorul eveniment pe 27 septembrie.

„Intotdeauna este o placere sa-l vezi pe Catalin Morosanu in ring, este un adevarat showman, are spectacolul in sange. Ultima oara l-am vazut in Muntenegru si a ajuns la un nivel foarte mare, desi multi nu credeau in sansa lui acum cativa ani. Sper ca va lupta si in septembrie, in Olanda. Abia astept gala de la Constanta, se anunta cateva meciuri spectaculoase”, a spus Bonjasky, care a reusit de-a lungul carierei sa obtina 77 de victorii, dintre care 40 inainte de limita.

Biletele pentru gala Superkombat World Grand Prix de la Constanta in care Catalin Morosanu il va infrunta pe grecul Giannis „Hercule” Stoforidis costa 30 de lei si s-au pus deja in vanzare, putand fi achizitionate de la Sala Sporturilor, dar si de pe eventim.ro si magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Domo din toata tara.

author avatar
Cristi Ionita
456 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger