AcasăSPORTLegendarul Ilie Năstase a răbufnit! Amenință cu plângere penală! Pe cine s-a...

Legendarul Ilie Năstase a răbufnit! Amenință cu plângere penală! Pe cine s-a supărat foc fostul jucător de tenis

Ilie Năstase, fostul campion la tenis și câștigător la US Open, pare extrem de supărat pe șeful Băncii Naționale a României, guvernatorul Mugur Isărescu.

Una dintre legendele tenisului românesc, al cărui nume e cunoscut în lume întreagă, și-a mărturisit oful duminică, la finalul turneului Ţiriac Foundation Trophy, competiția câștigată de către Irina Begu.

Năstase consideră că turneul ar fi trebuit să se desfășoare la Arenele BNR. Context în care a amenințat că va face plângere penală la adresa guvernatorului Băncii naționale, pe care-l acuză că „nu lasă sportul să se dezvolte în România”.

Ilie Năstase, decis să facă plângere penală: „Terenul nu este al lui, este al românilor”

„Îmi era dor de un turneu de tenis, dar locaţia nu este potrivită. Trebuia să fie la BNR, aş fi dorit la BNR, unde s-a scris istorie de 100 de ani şi vreau să îl atenţionez în acest fel pe tovarăşul guvernator al BNR că, în loc să pună semnătura pe o sticlă de vin, toţi guvernatorii o pun pe o bancnotă.

Şi vreau să îl atenţionez că îi fac plângere penală că nu lasă sportul să se dezvolte în România, tenisul. De mâine îi fac plângere penală. Terenul nu este al lui, este al românilor, eu m-am născut acolo, nu este terenul lui proprietate privată”, a declarat Ilie Năstase, citat de romaniatv.net.

Vă amintim că Irina Begu a devenit campioană a turneului WTA 125 Țiriac Foundation Trophy, de la București, după ce a câștigat, duminică, 18 septembrie, finala disputată în fața sportivei Reka Luca Jani, din Ungaria, scor 6-3, 6-3. Begu a fost favorita numărul 2 și a câștigat primul ei titlu WTA 125, după victoria în finala competiției, desfășurată la Centrul National de Tenis din București.

author avatar
Andrei Coman
586 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger