AcasăSPORTLegatura inimaginabila dintre Serena Williams si Ilie Nastase

Legatura inimaginabila dintre Serena Williams si Ilie Nastase

Serena Williams s-a umplut de bani gratie lui Ilie Nastase

Una dintre cele mai bune sportive din istorie, Serena Williams a dominat cu autoritate, in ultimii 10-15 ani, tenisul mondial feminin.

Serena Williams s-a umplut de bani gratie lui Ilie Nastase

Insa o mare parte din succesul obtinut de Serena i se datoreaza unui mare jucator roman, respectiv Ilie Nastase. Secretul a fost dezvaluit de Richard Williams, tatal surorilor Williams, in autobiografia sa. Batranul Richard recunoaste ca, daca nu era Ilie Nastase, nu se gandea sa-si dea fetele la tenis. „Stateam intr-o seara in pat si ma uitam la stiri. Am vazut cum un jucator roman de tenis, Ilie Nastase, a castigat nu stiu ce turneu si si-a trecut in cont 40.000 de dolari. Atunci am decis ca fetele mele trebuie sa invete acest sport si ca trebuie sa le antrenez in tenis”, a scris Richard Williams in autobiografia sa. Ulterior se stie ce s-a intamplat.

Ilie Nastase

Serena si Venus Williams au devenit doua dintre cele mai importante nume din circuitul WTA. Serena Williams a obtinut peste 73 de milioane de dolari din tenis, fiind de departe sportiva cel mai bine platita la acest capitol. Desi nu s-a ridicat la acelasi nivel cu sora sa, de-a lungul timpului, Venus a adunat si ea in jur de 30 de milioane de dolari, fiind cvintupla campioana la Wimbledon si dubla campioana la US Open.

author avatar
Cristi Ionita
427 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger